PU-vernestøvel

  MASCOT tilbyr PU-sikkerhetsstøvler, som beskytter tærne og gir godt fotfeste. De er utstyrt med en sklisikker olje- og bensinresistent såle, som dessuten gir lengre holdbarhet. Tåkappene er godkjent i henhold til EN ISO 203545 i sikkerhetsklassene S4 og S5. Modellene med sikkerhetsklasse S5 er, i tillegg til tåkappen, også utstyrt med spikerbeskyttere som forhindrer at negler og skarpe gjenstander går gjennom sålen.

  Sikkerhetsgummistøvler fra MASCOT er laget av materialet PU, som er slitesterkt, vanntett og fleksibelt. Støvlene kan vaskes hos vaskerier ved 40°C. Ved denne temperaturen aktiveres en bakteriedrepende effekt i vaskeriets såpe. Dette hindrer bakterier i å utvikle seg og sikrer god hygiene. PU-sikkerhetsstøvler er ideelle for bruk i vaskeriavtaler, da vaskeriets HF-brikke kan trykkes på via en transfer.

  Støvler med høy sikkerhet

  MASCOTs PU-sikkerhetsstøvler har tåkappe, som beskytter tærne mot fallende gjenstander. Det gir deg større sikkerhet hvis du for eksempel mister tunge verktøy eller blir tråkket på tærne i fjøset. Tåkappen er utformet slik at den ikke er sjenerende ved bruk.

  Noen sikkerhetsgummistøvler har dessuten ekstra sikkerhet i form av spikervern. Spikervernet sørger for at negler eller andre skarpe gjenstander ikke trykkes opp i foten. Den lille platen i sålen er formet etter foten og gir deg god gangkomfort. Både tåkappen og spikervernet er testet i henhold til EN 12568.

  Det vanntette fottøyet holder føttene tørre, og PU-sålen er testet sklisikker på skrånende og glatte overflater (SRC). Med den støtabsorberende sålen og fleksibiliteten er du sikret god komfort, selv når sikkerhetsgummistøvlene blir brukt over lengre tid. Og et lite bakstykke på hælen gjør det enkelt å ta dem av og på.

  Sikkerhetsgummistøvler til lands, til vanns og på byggeplassen

  PU-sikkerhetsstøvler fra MASCOT passer til yrker der tørre føtter og sikkerhet er viktig. Hvis du oppholder deg blant dyr, mellom traktorgraver eller på et regnfullt dekk, holder fottøyet føttene dine tørre, tar vare på tærne og gir deg godt fotfeste.