Lette vester

    MASCOTs lette vester passer perfekt som arbeidsklær i vår- og sommermånedene og er velegnet til flere forskjellige formål. Vestene kan brukes som et ekstra varmende lag over en trøye eller som jakke på en kjølig morgenen, men de kan også brukes over en t-skjorte på varmere arbeidsdager. Hvis du jobber innendørs eller i varmere miljøer, er vestene særlig velegnet fordi de er såpass lette. Vestene er produsert i lettvektsmaterialer, noe som gjør dem veldig komfortable å ha på seg. MASCOTs lette vester gir deg stor bevegelsesfrihet, slik at du kan arbeide uten hindringer og samtidig ha verktøy lett tilgjengelig.

    En del av MASCOTs lette vester er godkjent i henhold til UV-standard 801, noe som beskytter godt mot solen. Hvis du for eksempel jobber på en byggeplass, som gartner eller veiarbeider, der arbeidet i hovedsak foregår utendørs, er det viktig at solen ikke trenger gjennom arbeidsklærne og skader huden din. Flere av MASCOTs lette vester er produsert med trenålssømmer, noe som gir vestene en høy slitestyrke og dermed lengre levetid.

    Du kan velge mellom lette vester med forskjellige praktiske lommer og andre funksjonelle detaljer som gjør dem svært komfortable og brukervennlige å jobbe i. Vestene har både frontlomme, innerlomme og brystlomme med integrert telefonlomme. Du finner også en lett vest med innvendige stropper til montering av hengelommer, hvis du skulle ha bruk for mer plass til verktøy. Vestene har D-ring til nøkler eller ID-kort. Vestene finnes i forskjellige nøytrale farger, slik at du enkelt kan kombinere dem med andre arbeidsklær fra MASCOT.

    Det er dessuten mulig å trykke for eksempel firmalogoen på flere av MASCOTs lette vester.