Verktøyvester

    Verktøyvester er det opplagte klesplagget hvis man alltid vil sørge for å ha alt verktøyet sitt for hånden. Hvis man for eksempel arbeider i et stillas, på taket eller et stykke fra bilen, unngår man dermed å måtte gå flere turer etter verktøyet. Hvis du kunne ha nytte av å ha verktøyet ditt på kroppen, har MASCOT et utvalg verktøyvester du vil like.

    MASCOTs verktøyvester er fulle av gode lommer og stropper som har plass til mye forskjellig. Bryst- og frontlommene er på nesten alle modellene forsterket med CORDURA®, som sikrer høy slitestyrke, spesielt i bunnen av lommene. Brystlommene er i tillegg utstyrt med klaff og magnetlukking, slik at du har enkel tilgang til innholdet. Alle verktøyvestene fra MASCOT har minst én hammer- og verktøystropp.

    Alle modellene har løslommer med mange forskjellige rom og holdere. Løslommene er laget i slitesterk CORDURA®, og lommene som er beregnet for kniv, skrutrekker og annet spist verktøy er forsterket med Kevlar®, som gjør stoffet motstandsdyktig mot stikk. I løslommene finner du også rom som er velegnede til spiker. For å motvirke vekten av verktøyet, har noen av verktøyvestene fått et tykt innlegg som reduserer trykket på skuldrene. Dermed kan du bevege deg rundt uten at vesten gnager.

    Verktøyvestene som ikke har fluoriserende farger, har et nettmateriale på for eksempel ryggen. På den måten fungerer de ikke bare som et ekstra lag klær, men er også godt egnet i varmt vær. Hvis du har behov for å være ekstra synlig, har MASCOT også verktøyvester i hi-vis-utgave. Disse vestene er overflatebehandlet med smussavvisende Teflon®, noe som holder stoffet rent og deg synlig over lengre tid.