Arbeidspikéskjorter

    Hvis du vil fremstå profesjonell, men samtidig ha god bevegelsesfrihet, er poloskjorter et populært valg. MASCOT har et bredt utvalg av arbeidspikéskjorter som både passer for jobber der klærne må være robuste, og for jobber på kontor eller lager.

    Pikéskjorter til alle yrker

    Din virksomhet har muligens spesifikke krav til farger, passform eller sikkerhet. Med MASCOTs brede utvalg av arbeidspikéskjorter er det lett å finne en skjorte som oppfyller alle medarbeidernes krav og behov. Vi har arbeidspoloer både til herrer og damer i opptil 24 forskjellige farger. Hvis du vil ha en spesiell farge på t-skjortene, kan du kontakte MASCOT og høre om det er mulig å legge inn en spesialbestilling. Hvis det er viktig med ekstra synlighet i jobben din, har MASCOT dessuten arbeidspikéskjorter i forskjellige fluoriserende farger. Kombinert med et par bukser, shorts eller piratbukser i hi-vis kan du oppnå en høyere sikkerhetsklasse.

    Gjennomtestede materialer

    Hos MASCOT er komfort, passform og kvalitet i fokus. Alle våre arbeidspikéskjorter er derfor produsert i de beste og kvalitetstestede metervarer, slik at du får en polo som både er behagelig å ha på og kan brukes i mange år. Alle arbeidsklær i utvalget vårt er «testet to work», så du kan være sikker på at passformen, funksjonene og holdbarheten er testet i et laboratorium og på arbeidsplasser. Du får arbeidspikéskjorter i forskjellige stoffkvaliteter – alt etter behov. Hvis jobben din har et høyt aktivitetsnivå, kan det være lurt å velge blant arbeidspoloene med CoolDry. CoolDry er et ekstremt hurtigtørkende og fukttransporterende materiale som sørger for at du holder deg tørr gjennom hele arbeidsdagen.