Arbeidsbukser

  MASCOT er kjent for å ha et bredt og alltid moderne utvalg av arbeidsbukser i høy kvalitet. Uansett bransje, arbeider du sikkert og med god komfort i slitesterke bukser fra MASCOT.

  ULTIMATE STRETCH gir unik bevegelsesfrihet

  Et stort utvalg av MASCOT-arbeidsbukser er laget av et elastisk stretchstoff, som sikrer at du beveger deg fritt mens du utfører arbeidsoppgavene dine. Buksene er såpass lette og fleksible, at man nesten ikke ønsker å ta dem av seg. Det elastiske stretchstoffet består av et avansert stretchfiber, som gjør at stoffet går tilbake til sin opprinnelige form når det ikke tøyes. Arbeidsbuksene i ULTIMATE STRETCH er utstyrt med alle lommene og detaljene du er vant til fra andre typer arbeidsbukser.

  «Bukser man ikke ønsker å ta av seg». Det er reaksjonen til mange av håndverkerne som prøver buksene. Det elastiske stoffet gir unik bevegelsesfrihet og komfort, uten at noe strammer eller sjenerer. Og med mykt stoff på innsiden og vannavvisende stoff på utsiden, er du garantert komfortable og praktiske bukser som tåler trøkket i en krevende arbeidsdag.

  MASCOT har både arbeidsbukser, -shorts og knebukser i ULTIMATE STRETCH. I tillegg finner du en rekke matchende overdeler i samme elastiske materiale.

  Når du skal velge arbeidsbukser, er det mange ting å tenke på. For det første er det veldig viktig at du velger korrekt størrelse og benlengde. Hos MASCOT finner du opptil 21 forskjellige livvidder (størrelser) og 3 forskjellige benlengder. I tillegg kan utvalgte arbeidsbukser forlenges ytterligere i bena. Riktig benlengde/skrittlengde har f.eks. stor innflytelse på at knelommene dine sitter helt riktig. MASCOT har også et bredt utvalg av tilbehør som kneputer, belter og løslommer som gir ytterligere funksjonsmuligheter til dine MASCOT arbeidsbukser.

  Slitestyrke er også essensielt slik at det ikke går hull på kne og lommer etter kort tids bruk. Derfor har MASCOT alliert seg med metervarer som CORDURA® og Kevlar® som er verdenskjente for henholdsvis slitestyrke og ekstra forsterkninger. Med forsterkning på utsatte steder, vil arbeidsbuksene dine tåle hard slitasje – uke etter uke.

  Uendelig mange detaljer

  MASCOTs arbeidsbukser har svært mange detaljer som gjør arbeidsdagen effektiv og mer behagelig. Slitestyrke og en passform med god bevegelsesfrihet får du som standard hos MASCOT. Dessuten kan du velge mellom mange forskjellige detaljer og funksjoner på dine arbeidsbukser i MASCOTs store utvalg: