PU-støvler uten sikkerhet

  Hos MASCOT finner du PU-støvler, som er ekstra slitesterke gummistøvler. De er tilgjengelige både med og uten sikkerhet. Fottøyet er vanntett, noe som sikrer at føttene holder seg tørre etter mange timers bruk. Støvlene er utstyrt med en sklisikker, støtabsorberende samt bensin- og oljeresistent såle. Det gir deg solid fotfeste og god gangkomfort, selv når gulvet er glatt. Du tar med andre ord godt vare på føttene dine i løpet av en lang og travel arbeidsdag. MASCOTs PU-støvler er fleksible, testet for sklisikkerhet på skrå og glatte overflater (SRC) og tåler vask ved 40°C.

  Den holdbare gummistøvelen

  Gummistøvler fra MASCOT er laget av materialet PU. PU er et meget slitesterkt materiale som gjør at støvlene holder lenge. Det er også fleksibelt, slik at du enkelt kan bevege føttene dine. Samtidig er PU motstandsdyktig mot olje, fett, gylle og bensin. Det vil si at du får praktiske sko som varer lenge.

  Velegnet til vaskeriavtale

  PU-støvler kan vaskes ved 40°C på vaskeri. Ved denne temperaturen aktiveres en bakteriedrepende effekt i vaskeriets såpe. Dette sørger for hygiene og hindrer spredning av bakterier, enten du bruker dem i fjøset, på meieriet eller på fiskebåten. Noen av MASCOTs støvler er kompatible med vaskeriavtaler, og en HF-chip kan trykkes på via transfer. Flere av modellene er utstyrt med et lite bakstykke på hælen, så enkelt kan ta dem av uten å bli skitten på hendene. Fottøyet sørger dermed for god hygiene for deg som jobber i for eksempel mat og helse, og holder føttene tørre når underlaget er vått. Høyden kan justeres ved å brette ned skaftet, slik at individuelle behov dekkes.

  Fottøy for fiske, matindustri og barnehager

  PU-støvler fra MASCOT egner seg til yrker der det er fokus på hygiene og sikkerhet. De passer både til industrifiskeren, bonden og gartneren, som alle trenger sklisikkert og vanntett fottøy som er lett å rengjøre for smuss og/eller bakterier.