Arbeidsoveraller

  Hvis du leter etter et par funksjonelle og slitesterke overaller, finner du et bredt utvalg arbeidsoveraller hos MASCOT. Du får arbeidsoveraller fra MASCOT i mange varianter, i forskjellige farger og med mange funksjoner og detaljer. Overaller er behagelige og praktiske å arbeide i og velegnet til jobber i mange forskjellige bransjer.

  Har du en jobb der du f.eks. sitter mye på knærne eller på huk, er arbeidsoveraller fra MASCOT et åpenbart valg. Med et par overaller er du sikker på at korsryggen alltid er dekket, slik at du ikke blir kald. Overaller er derfor et glimrende alternativ til arbeidsbukser når du ønsker god komfort og beskyttelse av både rygg og korsrygg. MASCOTs overaller er designet med en ergonomisk passform som gir deg stor bevegelsesfrihet og gjør dem komfortable å arbeide i.

  Overaller i mange varianter

  Du får MASCOTs arbeidsoveraller i flere forskjellige materialer. I utvalget finner du blant annet vind- og vanntette overaller til utendørsarbeid på kalde dager, fluoriserende overaller når jobben krever ekstra synlighet, samt lette overaller som er velegnede til arbeid innendørs eller i andre varme miljøer. MASCOTs arbeidsoveraller har rikelig med praktiske lommer. Du får blant annet overaller som har brystlomme med pennelomme, knelommer, lårlommer og tommestokklomme. Det gjør at du lett kan ha alt verktøyet for hånden.

  Maksimal beskyttelse uansett yrke

  Hvis jobben din krever ekstra beskyttelse, kan du velge flerbeskyttende overaller med antistatiske, syrebeskyttende og flammehemmende egenskaper. Du kan også få arbeidsoveraller i fluoriserende stoff hvis du behøver ekstra synlighet og sikkerhet på arbeidsplassen. Hvis du jobber utendørs i de varme sommermånedene, kan vi anbefale et par overaller med UV-beskyttelse, slik at solen ikke skader huden din.