Strikkegensere

    Trenger du en genser som kan holde deg varm en hel arbeidsdag? MASCOT fører et bredt utvalg av behagelige strikkegensere, som alle er laget med fokus på høy komfort og god kvalitet. Hvis du leter etter en tykk strikkegenser til kalde dager eller en lettere strikkegenser til å ha utenpå en skjorte, finner du det hos MASCOT. Vårt brede utvalg gir deg muligheten til å velge mellom mange farger, slik at du kan finne strikkegenseren som passer til nettopp deg og din jobb.

    Strikkegensere til alle bransjer

    MASCOT tilbyr et utvalg av moderne strikkegensere i ull, bomull og polyester til deg som blant annet jobber på byggeplass. De kraftige strikkegenserne har alle funksjonelle lommer med plass til telefon, kulepenn og andre ting du trenger lett tilgang til. Et utvalg av strikkegensere finnes også med glidelås med vindskjørt, samt forsterkninger som gjør genserne mer slitesterke og forlenger holdbarheten. Du får strikkegensere fra MASCOT både med og uten fôr, alt etter hvor varm genser du behøver. På kalde dager kan du supplere strikkegenseren med en jakke, slik at du er beskyttet mot vær og vind.

    Føl strikkegenserens gode egenskaper

    Hvis du jobber innenfor logistikk, transport og kontor, fører også MASCOT en rekke lette strikkegensere i merinoull. De klassiske strikkegenserne i merinoull passer perfekt utenpå en skjorte hvis man ønsker å se presentabel og profesjonell ut på kalde dager. Ull har både temperaturregulerende, fuktabsorberende og smussavvisende egenskaper, som gir deg høy komfort gjennom hele arbeidsdagen. I MASCOT® CROSSOVER-serien finner du et bredt utvalg av skjorter, t-skjorter og poloskjorter, som du kan kombinere med strikkegenserne etter behov.