Gensere med glidelås

    Når du skal kle deg til jobb på varmere dager, er gensere med glidelås et opplagt valg. En glidelåsgenser passer ypperlig til skiftende vær ettersom den raskt kan tas av eller på, alt etter temperaturen. MASCOT fører et bredt utvalg av gensere med glidelås, så du finner garantert en genser som passer til bransjen og stilen din.

    Myk og behagelig for ultimat komfort

    Gensere med glidelås passer godt til bruk utenpå en t-skjorte, som isolerende lag i midten. Mange av MASCOTs gensere med glidelås er produsert i isoli, som er et mykt stoff i bomull og polyester. Isolistoffet gir komfort og bevegelsesfrihet i særklasse. Med MASCOTs gensere med glidelås får du også en overdel som er både pustende og varm, samtidig som den er fuktabsorberende og føles komfortabel mot huden. I varmere perioder kan du enkelt bruke glidelåsgenseren i stedet for en jakke, mens du i kaldere perioder kan bruke genseren sammen med en vind- og vanntett vinterjakke. Dermed er du kledd til nok en arbeidsdag.

    Velg de funksjonene du har bruk for

    Hos MASCOT kan du velge mellom flere ulike gensere med glidelås. Foretrekker du genseren med eller uten hette? Har du bruk for lommer til oppbevaring? Skal glidelåsen være ensfarget eller flerfarget? Leter du etter en glidelåsgenser i fluoriserende materialer? I MASCOTs utvalg finnes det gensere med glidelås som passer til alle – uansett bransje. De fleste har avslutning med ribb i bunnen og ved håndleddene, slik at du får den optimale passformen. Det er også mulig å trykke logoer på de fleste genserne.