Vinteroveraller

  MASCOTs vinteroveraller er uunnværlige når du skal jobbe utendørs i de kalde vintermånedene.
  MASCOT tilbyr et utvalg av slitesterke vinteroveraller, som beskytter ryggen og korsryggen din optimalt, slik at du unngår trekk og kulde når du jobber utendørs i mange timer.

  Hold deg varm og tørr

  Ved utendørsarbeid må man klare seg i både vær og vind, og på arbeidsdager der det er ordentlig vått og kaldt, kan et par vinteroveraller være helt uunnværlige. I utvalget finnes det derfor overaller som er vannavvisende. MASCOT bruker Bjørnenylon®, som er et vannavvisende og meget slitesterkt materiale. Det finnes også overaller som er vanntette med MASCOTEX®, slik at regnet ikke kan trenge inn. Så trenger du ikke å bekymre deg for å holde deg tørr når du jobber utendørs i kaldt og vått vær. Alle MASCOTs vinteroveraller er dessuten vattert, slik at du også kan holde deg god og varm.

  Funksjonell i alle situasjoner

  MASCOTs vinteroveraller har en rekke funksjoner som gjør arbeidsdagen mer komfortabel. MASCOT har overaller med brystlomme med klaff og trykknapper, frontlommer, baklommer, hammerhempe og tommestokklomme, slik at du kan få plass til alt verktøyet ditt. Du kan også velge et par vinteroveraller med glidelås med vindskjørt utenpå leggene, slik at du enkelt kan bruke buksene utenpå et par støvler. I utvalget finnes det også et par overaller med justerbare seler eller regulerbar linning, slik at de kan tilpasses individuelt.

  MASCOT har dessuten et par vinteroveraller i fluoriserende materialer, med reflekser som er godkjent i henhold til EN ISO 20471-standarden. Overallene holder deg synlig og sikker når du for eksempel jobber i nærheten av trafikk eller maskiner.