Jakker til kvinner

  MASCOT har et bredt utvalg av ytterklær til kvinner. Du finner alt fra termo-, fleece- og vinterjakker til softshell- og skalljakker. Våre jakker til kvinner har en figursydd passform som sikrer deg best mulig komfort og bevegelsesfrihet i løpet av arbeidsdagen. MASCOTs sortiment av damejakker er designet etter dine behov. Uansett om du ser etter en lett, pustende, vind- eller vanntett jakke, så finner du det hos MASCOT.

  Høy standard

  MASCOTs jakker til kvinner er Tested to Work, akkurat som alle andre produkter i sortimentet. Alle stoffene er gjennomtestet i laboratorier og av testbrukere, og du vil merke at damejakkene er av høyeste kvalitet med tanke på komfort, passform, funksjoner og slitestyrke. Det kan man se i vårt valg av stoffkvaliteter. I MASCOTs jakker til kvinner bruker vi blant annet et stretchmateriale som gir en helt unik bevegelsesfrihet, samt CLIMASCOT®, et isolerende lettvektsfôr som er svært mykt og behagelig å ha innerst mot kroppen. Et utvalg av MASCOTs jakker til kvinner er også godt egnet til industrivask i henhold til EN ISO 15797.

  Sikkerhet og synlighet

  Blant våre jakker til kvinner finner du også modeller sertifisert etter kuldestandarden EN 342 og nedbørsstandarden EN 343, hvis du har behov for ekstra beskyttelse mot vann, varme eller kulde. Jobber i en bransje eller et miljø som krever ekstra synlighet, tilbyr MASCOT også fluorescerende jakker til kvinner. MASCOT prioriterer sikkerhet høyt, og med MASCOTs hi-vis-damejakker kan du trygt utføre jobben din og være sikker på å bli sett.

  Miks og match

  MASCOTs jakker til kvinner tilhører forskjellige serier og finnes i mange farger. Felles for dem alle er at de kan kombineres på kryss og tvers av farger og serier. Det kan hende at du kun trenger ekstra synlighet på overkroppen og velger en underdel fra en annen serie, eller at du vil ha marineblå bukser, men en koboltblå jakke. Det er mulig hos MASCOT.