Barnebukser

    Barn trenger bukser med god bevegelighet og god slitestyrke på knærne. MASCOTs barnebukser er vannavvisende og lages blant annet i ultimat stretchstoff for å gi fleksibiliteten som er nødvendig for lek og bevegelse. Med bukser fra MASCOT kan barna få ut energien på et våt lekeplass og krabbe rundt på knærne. MASCOTs barnebukser er et must for alle små som har en liten håndverker i magen. De praktiske lommene er perfekte for lekeverktøy, så her er det bare å leke i vei.

    Passform, detaljer og materialer

    MASCOTs barnebukser har ergonomiske ben, er laget av et lett materiale og har lommer integrert i designet. Buksene blir dermed så behagelig at de nesten ikke kjennes mot huden. Kneområdet er dessuten forsterket med CORDURA®, som er syv ganger mer slitesterkt enn bomull. Blant MASCOTs barnebukser finner du også bukser med trykk og reflekseffekter, som gir et stilig visuelt uttrykk.

    Bukser til hele familien

    Hvorfor ikke gi hele familien bukser fra MASCOT? Barnebuksene ligner på herre- og damebuksene, noe som gjør at barna kan kle seg likt som mor eller far hvis de skal hjelpe til i hagen eller på verkstedet. I tillegg til barnebukser kan du slå til med en barnegenser eller -jakke fra MASCOT og la den lille føle seg som en ekte håndverker.