Barneklær

  Har du en liten fremtidig håndverker der hjemme? Og elsker barnet ditt allerede å være med deg i verkstedet eller når du renoverer hjemme? MASCOT har et utvalg av slitesterke barneklær, som også har ultimat passform.

  I utvalget av barneklær finner du velkjente klassikere som du kjenner fra utvalget av arbeidsklær til voksne, bare gjort om til en kul versjon for barnet ditt. Komforten og den høye kvaliteten er den samme, så det er kun størrelsen som er forandret. Produktene i utvalget finnes i størrelsene 3–14 år og har litt ulike justeringsmuligheter.

  Barn,Softshelljakke til barn, Bukser til barn
  Alle barneklær fra MASCOT tåler vanlig vask, så barnet ditt ikke trenger å bekymre seg for å blir skitten på klærne. Klærne er slitesterke og designet i en passform som gir barnet god bevegelsesfrihet. Samtidig har alle produktene påsydde reflekseffekter, som sikrer ekstra synlighet når solen begynner å gå ned.
  Barn-Strikkelue til barn, Barnedresser
  I utvalget finner du barneklær som er laget av et funksjonelt materiale som sikrer mot både vind og regn. Kle barnet ditt i arbeidsklær fra MASCOT, og la leken begynne.