Arbeids-T-skjorter

  Når våren og sommeren står for døren, er arbeids-T-skjorter fra MASCOT et naturlig valg. MASCOT har et bredt utvalg av praktiske og slitesterke arbeids-T-skjorter for alle bransjer, uansett om du jobber utendørs eller innendørs.

  Hos MASCOT finner du arbeids-T-skjorter i mange farger, design og materialer. Du kan blant annet velge mellom t-skjorter med rund hals eller v-hals eller med korte eller lange ermer. Dessuten finner du både ensfargede og tofargede t-skjorter, samt t-skjorter med et moteriktig trykk. Alle de forskjellige designene gir deg muligheten til å velge akkurat den t-skjorten som passer dine behov og preferanser.

  Slitesterk og funksjonel t-skjorte

  MASCOTs arbeids-T-skjorter er produsert i kvalitetstestede materialer. Du får blant annet slitesterke t-skjorter i god kvalitet med antipilling, der stoffet ikke nupper seg. I MASCOT® ADVANCED-serien finner du fukttransporterende og antibakterielle t-skjorter som gir deg god kroppstemperatur på varme sommerdager, takket være materialets evne til å transporterer fukt bort fra kroppen. MASCOTs arbeids-T-skjorter finnes i forskjellige passformer – klassisk, moderne og slim – slik at det er enkelt å finne en modell som passer til dine behov.

  Hold deg sikker og synlig

  Hvis du har en jobb som krever ekstra god synlighet, har MASCOT også en rekke arbeids-T-skjorter i fluoriserende farger som godkjent i henhold til EN ISO 20471-standarden. Med fluoriserende t-skjorter kan du holde deg både synlig og sikker – også på en varm arbeidsdag.