Skjorter

    Hvis du ser etter den riktige arbeidskjorten, finner du et stort utvalg hos MASCOT. Finn ditt foretrukne produkt på tvers av modeller, design, funksjoner og farger. Vi har skjorter med både lange og korte ermer, og produktene er tilgjengelige i både kroppsnær og løs passform, slik at du kan velge den typen du føler deg mest tilpass i. Som utgangspunkt kan skjorter fra MASCOT brukes av alle, men for å sikre riktig komfort har vi også enkelte produkter som er designet spesifikt for kvinner.

    Det er mange muligheter

    Kanskje ønsker din arbeidsplass en profesjonell løsning for å styrke identitet og merkevare. Her kan MASCOT tilby klassiske skjorter i nøytrale farger som svart, hvit og lyseblå. Bruk overdelene under en strikkegenser eller -jakke, bruk en t-skjorte under eller bruk dem alene, alt etter hvor mange lag du foretrekker i ditt arbeid.

    Hvis du vil skille deg ut på arbeidsplassen, har vi også skjorter hvor trend og unike detaljer er i fokus. Vårt produktutvalg omfatter for eksempel produkter med vattert fôr, som kan brukes både åpen og lukket. Disse overdelene er perfekte til kjølige arbeidsdager eller kanskje i stedet for jakken i den varmere sesongen.

    For å sikre optimal komfort har alle skjorter justerbare knapper ved ermene. Enkelte stiler har også funksjonelle lommer, med plass til for eksempel kulepenn eller mobil. Hos MASCOT finner du enkelt en skjorte som passer til nettopp dine behov, uansett om du jobber på kontor, i produksjon eller på en byggeplass.