Serier

MASCOTs utvalg er delt opp i serier med forskjellige profiler til forskjellige typer brukere. Sjekk ut serienes profiler, og finn den som passer din stil og din jobb. Eller kombiner produkter fra forskjellige serier.

Arbeidsklær

MASCOT har arbeidsklær til alle yrker – med forskjellige funksjoner og detaljer. Du finner blant annet arbeidsklær til all slags vær og til mange forskjellige arbeidssituasjoner. Se nærmere på de mange alternativene hos MASCOT.

MASCOT ACCELERATE - man, woman model - blue

MASCOT® ACCELERATE

Dette er en komplett serie av klær til både menn, kvinner og barn. Med over 70 produkter fordelt på seks forskjellige farger er det utallige kombinasjonsmuligheter i serien som helhet.
Produkter: Produkter til både menn, kvinner og barn i komfortable og funksjonelle materialer fra innerst til ytterst. Forskjellige funksjoner, farger og muligheter for en rekke bransjer. Produkter i 100 % fireveis stretchstoff og som kan industrivaskes.
Brukes særlig av: En bred målgruppe innen håndverksfag, logistikk, produksjon, transport og industri, der det også er viktig å ivareta en sterk selskapsidentitet.

Les mer

MASCOT® ADVANCED - logo

MASCOT® ADVANCED

En revolusjonerende serie arbeidsklær med gjennomgående bruk av stretch-materialer. Det gir komfort og bevegelsesfrihet i en klasse for seg. Designet og testet for å klare en arbeidsdag i all slags vær – kulde, varme, vind og nedbør.
Produkter: Bukser og shorts i fireveis-stretch-materiale. Overdeler til alle årstider med en variasjon i produktene i det innerste laget, i mellomlagene og i det ytterste laget.
Brukes særlig av: Hardtarbeidende, dedikerte mennesker innenfor bygg og håndverk som krever det aller beste i arbeidsklær.

Les mer

MASCOT® UNIQUE - logo

MASCOT® UNIQUE

Tofargede arbeidsklær på en helt ny måte. Stilfull, smart og med perfekt passform til en aktiv arbeidsdag. Slitesterke stoffer og produkter av TENCEL®. Meget velegnet til industrivask.
Produkter: 
En av MASCOTs mest omfattende serier med 9 tofargede kombinasjoner og 2 ensfargede varianter. Utallige kombinasjonsmuligheter av arbeidsklær og ytterklær.
Brukes særlig av: Et bredt spekter av personer innen industri og bygg.

Les mer

MASCOT® HARDWEAR - logo

MASCOT® HARDWEAR

Et bredt utvalg av solide arbeidsklær med moderne snitt. Perfekt bevegelsesfrihet og et flott, stilig utseende.
Produkter: Shorts, knebukser og arbeidsbukser i mange lengder. Overdeler av alle typer, fra verktøysvester til vinterjakker. Alle med ergonomisk snitt og super passform.
Brukes særlig av: Bygg og anlegg. Personer som velger sin egen stil på arbeidsklærne på en diskret måte. God passform også for kvinner.

Les mer

MASCOT® CROSSOVER - logo

MASCOT® CROSSOVER

Alle grunnleggende arbeidsplagg er nå samlet i én serie. 
Produkter: T-skjorter, gensere og polo-skjorter som enten er moteriktige eller nøytrale. Undertøy med mange egenskaper, f.eks. svettetransporterende, antibakterielle, isolerende og tørkende.
Brukes særlig av: Alle faggrupper. Undertøyet brukes særlig av personer som jobber i kulde og/eller beveger seg mye.

Les mer

MASCOT® LIGHT - logo

MASCOT® LIGHT

Den letteste komplette serien i vårt sortiment – til en pris i den lavere enden av prisskalaen. Produktene har en gjennomtestet passform, detaljer og høy slitestyrke tross den lave vekten. Serien er spesialdesignet til industribrukere, og plaggene er godt egnet til industrivask.
Produkter: I serien finnes et utvalg av tofargede produkter, for eksempel arbeidsbukser, arbeidsjakke og en softshelljakke. Du kan velge mellom to fargekombinasjoner: kobolt/marineblått eller mørk antrasitt/svart. Det finnes mange opplagte kombinasjonsmuligheter, også med det øvrige sortimentet.
Brukes særlig av: Industriarbeidere i alle bransjer samt personer som arbeider i varme temperaturer.

Les mer

MASCOT® AQUA - logo

MASCOT® AQUA

Regntøy med høy vanntetthet. Finnes i to passformer og kvaliteter. Trekkes raskt utenpå arbeidsklærne.
Produkter: Regnjakker, regnbukser og regnoveraller.
Brukes særlig av: Alle som arbeider utendørs.

Les mer

MASCOT® INDUSTRY - logo

MASCOT® INDUSTRY

En drømmeserie for industriens brukere. Bekvem bekledning som beholder form, farge og kvalitet gjennom industrivask etter industrivask.
Produkter: Komplette industrisett i tre linjer: En i ren bomull, en i en flott, grov kanvas og den siste i klassisk twill-vevning. Enkle og brukervennlige produkter til alle årstider, samt en rekke regulære vinterprodukter.
Brukes særlig av: Industrivirksomheter i alle bransjer.

Les mer

MASCOT® IMAGE - logo

MASCOT® IMAGE

Europas første ambisiøse serie av tofargede arbeidsklær. Et bredt utvalg med mange kombinasjonsmuligheter.
Produkter: En bred serie av tradisjonelle, tofargede arbeidsklær i klassiske twill-vevninger.
Brukes særlig av: En veldig bred målgruppe innenfor industri og håndverk.

Les mer

MASCOT® ORIGINALS - logo

MASCOT® ORIGINALS

En omfattende serie av originale arbeidsklær. Mange produkter har vist sin verdi gjennom flere tiår, og er stadig populære hos mange brukere.
Produkter: Alt innen tradisjonelle arbeidsklær og vinterklær – fra kjeledresser til pilotjakker. Et bredt utvalg av vattert stoff i flere tykkelser og farger.
Brukes særlig av: Alle bransjer og personer med ønske om tradisjonelle, slitesterke klær som holder seg godt.

Les mer

MASCOT® FRONTLINE - logo

MASCOT® FRONTLINE

Lett, smart og presentabel arbeidsbekledning med god ergonomi. Også for kvinner.
Produkter: Bukser med et moderat antall detaljer. Et bredt utvalg av overdeler med god passform. Produkter spesielt utformet for kvinner.
Brukes særlig av: Service, transport, installasjon og teknikk. Personer som skal se presentable ut og har bruk for velplasserte, romslige lommer.

Les mer

MASCOT® YOUNG - logo

MASCOT® YOUNG

Smart med moderne passform og super bevegelsesfrihet. Utradisjonelle farger og oransje kontraster. Robust og skapt for bevegelse.
Produkter: Shorts, knebukser og arbeidsbukser i mange lengder. Overdeler av alle typer, fra verktøysvester til vinterjakker. Alle med ergonomisk snitt og super passform.
Brukes særlig av: Byggefag. Personer som velger alternative farger på arbeidsklærne, og som velger klær med stor bevegelsesfrihet. God passform, også for kvinner.

Les mer

MASCOT® COMPLETE - logo

MASCOT® COMPLETE

Produkter: Caps, Seler, Belter, Hengelommer, Hetter, Luer, Kneputer, Halsvarmere & Sokker
Brukes særlig av: Alle

Les mer

Verneklær

MASCOT har et av bransjens bredeste utvalg innen sikkerhetsbekledning. Derfor har vi delt det opp slik at du enkelt kan få oversikt. Alle produktene er EN ISO 20471/EN 471-sertifiserte.

MASCOT® MULTISAFE - logo

MASCOT® MULTISAFE

En unik kombinasjon av den høyeste sikkerheten, de beste funksjonene og utmerket komfort. Antistatisk, syrebeskyttende og flammehemmende. Multibeskyttende klær – også mot tidvis sveising og lysbuer.
Produkter: Både hi-vis og ikke-hi-vis produkter av høyeste kvalitet med de høyeste sertifiseringer. Sortimentet består av undertøy, basisprodukter, vinterklær og arbeidsklær.
Brukes særlig av: Industri- og forsyningsvirksomheter, for eksempel olje-, gass- og vindindustrien. Elektrikere og personer som av og til jobber med glør og syre.

Les mer

MASCOT® SAFE SUPREME - logo

MASCOT® SAFE SUPREME

En bred serie med svært synlig vernetøy med den høyeste sikkerhet på markedet, EN ISO 20471. Mange kombinasjonsmuligheder innen serien samt med øvrige serier. Utallige nye, unike funksjoner og detaljer innen vernetøy. Enestående passform og slitestyrke til alle typer arbeidssituasjoner.
Produkter: En bred serie med et stort utvalg av både arbeidsklær og vinterklær i seks ulike fargekombinasjoner med fluoriserende rød, gul eller oransje.
Brukes særlig av: Entreprenører, bygg og offentlige virksomheter. Personer som trenger fluoriserende bekledning til alle døgnets arbeidstimer. Spesielt godt egnet til personer som krever mye av arbeidsklærne, både i henhold til sikkerhet, bevegelsesfrihet og funksjoner.

Les mer

MASCOT® SAFE LIGHT - logo

MASCOT® SAFE LIGHT

Den letteste komplette serien i vårt sortiment – til en pris i den lavere enden av prisskalaen. Produktene har en gjennomtestet passform, detaljer og høy slitestyrke tross den lave vekten. Serien er spesialdesignet til industribrukere, og plaggene er godt egnet til industrivask.
Produkter: I serien finnes et utvalg av tofargede produkter, for eksempel arbeidsbukser, arbeidsjakke og en softshelljakke. Du kan velge mellom to fargekombinasjoner: kobolt/marineblått eller mørk antrasitt/svart. Det finnes menge opplagte kombinasjonsmuligheter, også med det øvrige sortimentet.
Brukes særlig av: Industriarbeidere i alle bransjer samt personer som arbeider i varme temperaturer.

Les mer

MASCOT® SAFE COMPETE - logo

MASCOT® SAFE COMPETE

Fluoriserende oransje og gul bekledning som hver har fire muligheter for kontrastfarger. Stilrene linjer og god design. Perfekt til profilering av virksomheter. Konkurransedyktig på alle områder.
Produkter: Full kolleksjon med knebukser, bukser, overaller og overdeler. Åtte fargevarianter. Alle oppfyller EN 471 og mange har smussavvisende Teflon®-behandling.
Brukes særlig av: Entreprenører, bygg og offentlige virksomheter. Personer som trenger fluoriserende bekledning til alle døgnets arbeidstimer.

Les mer

MASCOT® SAFE ARCTIC - logo

MASCOT® SAFE ARCTIC

Ensfargede, fluoriserende vinterklær. Når kulden skal holdes ute og du samtidig skal være synlig. Klassisk, enkelt snitt og passform.
Produkter: Ensfargede, lune vinterklær med fôr. Alle oppfyller EN 471.
Brukes særlig av: Entreprenører og offentlig virksomhet.

Les mer

MASCOT® SAFE AQUA - logo

MASCOT® SAFE AQUA

Ensfarget, fluoriserende regntøy med høy vanntetthet. Trekkes raskt utenpå arbeidsklærne og sikrer synligheten.
Produkter: Regnjakker, regnbukser og regnoveraller. Alle oppfyller EN 471.
Brukes særlig av: Alle som av og til jobber utendørs, og som skal bruke fluoriserende EN 471-bekledning.

Les mer

MASCOT® SAFE CLASSIC - logo

MASCOT® SAFE CLASSIC

Ensfargede, fluoriserende basis-arbeidsklær. Laget som tillegg til de øvrige seriene. Klassisk, enkelt snitt og passform.
Produkter: Ensfargede arbeidsklær med et stort utvalg av overdeler. Alle oppfyller EN 471.
Brukes særlig av: Entreprenører og offentlig virksomhet som tillegg til de øvrige seriene.

Les mer

MASCOT® SAFE IMAGE - logo

MASCOT® SAFE IMAGE

Fluoriserende oransje eller gul bekledning med marineblå kontraster der hvor klesplagget er mest utsatt for smuss.
Produkter: Tofargede arbeidsklær og vinterjakker. Alle oppfyller EN 471.
Brukes særlig av: Entreprenører døgnet rundt. Brukes også ofte av personer som anvender fluoriserende bekledning fra tid til annen.

Les mer

MASCOT® SAFE YOUNG - logo

MASCOT® SAFE YOUNG

Fluoriserende rød bekledning med høyeste sikkerhetsnivå og mørkegrå kontraster. Design i toppklassen med lett skråstilte reflekser. Perfekt passform som du øyeblikkelig føler deg hjemme i.
Produkter: Full kolleksjon med både sommer- og vinterprodukter. Alle oppfyller EN 471, og de fleste har smussavvisende Teflon®-behandling som gjør deg synlig lenger.
Brukes særlig av: Entreprenører, bygg og offentlige virksomheter. Personer som trenger fluoriserende bekledning til alle døgnets arbeidstimer.

Les mer

Fottøy

MASCOT har et stort utvalg av vernesko med maksimal sikkerhet samt et utvalg av sko som ikke er vernesko. Alle vernesko er sertifisert i henhold til EN ISO 20345 og har blant annet tåkappe, spikervern og sklisikre egenskaper. Få oversikt over de forskjellige seriene, og finn skoene som passer til nettopp dine behov.

MASCOT® FOOTWEAR MOVE - logo

MASCOT® FOOTWEAR MOVE

MOVE-serien er svært lette vernesko og -støvler som veier fra 440 gram. Dette gjør at verneskoene i serien er blant de letteste på markedet. MOVE-modellene har en moderne design og ser mer ut som moderne joggesko enn tunge, tradisjonelle vernesko. Alle skoene i MASCOT® FOOTWEAR MOVE-serien har en unik mellomsåle i phylon, som er både banebrytende lett og gir skoene en behagelig, elastisk komfort. I MOVE-serien finner du vernesko du ikke vil ta av!

Les mer

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - logo

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY

Verneskoene fra ENERGY-serien gir deg eksepsjonell komfort og stor frihet til føttene og ryggen, takket være det ekstremt støtabsorberende sålematerialet av ETPU. Sålematerialet absorberer effektivt støt fra de mange skrittene på hardt underlag, slik at trykkene ikke belaster bein og rygg. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY gir optimal komfort til føttene. Alle materialene i forfoten er ekstra bøyelige, slik at skoen fleksibelt følger og støtter alle bevegelser. Samtidig er fottøyet blant det letteste på markedet. Vekten holdes nede med lette materialer uten metall på innsiden av skoen, nemlig komposittåkappe og spikervern i tekstil.

Les mer

MASCOT® FOOTWEAR FLEX - logo

MASCOT® FOOTWEAR FLEX

FLEX-serien er frihet til føttene dine. Frihet til bevegelse i timevis uten at føttene blir slitne. Foten støttes og stabiliseres i den bakerste delen av skoen, samtidig som det er god plass til forfotens bevegelser. Fottøyet er dessuten utstyrt med en innleggssåle med optimert buestøtte som kan motvirke tendens til plattfot. Det føles mykt og komfortabelt å gå i fottøy i FLEX-serien. Sålen har utmerket støtdemping, og den fremste delen av skoen bøyes fleksibelt sammen med foten. Samtidig får du sko som veier svært lite. Verneskoene er blant de letteste på markedet.

Les mer

MASCOT® FOOTWEAR FIT - logo

MASCOT® FOOTWEAR FIT

FIT-serien garanterer en optimal passform. Fottøyet gir støtte til og sitter godt rundt den bakerste delen. Samtidig er det god plass foran i skoen. Det er dermed svært god bevegelsesfrihet til forfoten og tærne. FIT-modellene har også lav vekt, god støtabsorbering og er fleksible, slik at du får komfort selv på lange arbeidsdager i verneskoene.

Les mer

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

INDUSTRY-serien tilbyr robust og slitesterkt fottøy til utendørsarbeid. Fottøyet er utformet til å motstå den harde slitasjen som oppstår ved arbeid på sementgulv, rundt kloakkrør eller i andre lignende miljøer. Fottøyet er beregnet på ekstreme omgivelser, og sålen er derfor en svært sterkt PU-/gummisåle som er varmebestandig opptil 300°C kontaktvarme. Den kraftige tåhetten (tåforsterkning) gjør fottøyet svært robust og egnet for knestående arbeid. Sålen er også sklisikker, og sålens mønster er spesialdesignet slik at smuss og jord lett løsner når sålen bøyes ved gange.

Les mer

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

I tillegg til alle sikkerhetsdetaljene, har fottøyet i CLASSIC-serien en meget behagelig passform. Serien har også modeller for de som ønsker fottøy som er bredere enn gjennomsnittet. Fottøyet er fremstilt av fleksible materialer som gir en behagelig gåkomfort. CLASSIC-modellene er derfor godt egnet til mange typer arbeidsoppgaver og fag innen lett byggearbeid og håndverk, hvor arbeidet foregår både utendørs og innendørs.

Les mer

 MASCOT® FOOTWEAR CASUAL- logo

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er serien for deg som vil ha klassiske, stilrene joggesko uten sikkerhetskomponenter som tåkappe og spikervern. CASUAL-modellene er lette og fleksible, og de er laget av myke, støtabsorberende materialer som gir god komfort. Serien passer for deg som vil ha fine og komfortable hverdagssko uten tåkappe og spikervern.

Les mer

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES - logo

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES

Ved å vedlikeholde og beskytte fottøyet med egne vedlikeholdsprodukter, forlenger du fottøyets levetid.

Les mer

Oeko-Tex® Standard 100