Serier

  MASCOTs utvalg er delt opp i serier med forskjellige profiler til forskjellige typer brukere. Sjekk ut serienes profiler, og finn den som passer din stil og din jobb. Eller kombiner produkter fra forskjellige serier.

  Arbeidsklær

  MASCOT har arbeidsklær til alle yrker – med forskjellige funksjoner og detaljer. Du finner blant annet arbeidsklær til all slags vær og til mange forskjellige arbeidssituasjoner. Se nærmere på de mange alternativene hos MASCOT.

  MASCOT CUSTOMIZED-logo

  MASCOT® CUSTOMIZED er enda lettere, enda sterkere og har enda mer stretch. Med et stort antall produkter og mange forskjellige produkttyper kan du kan finne nettopp de klærne du føler deg bekvem og komfortabel i. Med mange forskjellige farger og fargekombinasjoner kan du tilpasse klærne til bedriftens profil eller din egne personlige stil.

  Les mer

  MASCOT® ACCELERATE - logo

  Et bredt utvalg av arbeidsklær til ulike bransjer, som gjør det mulig å skape en ensartet bedriftsprofil uansett arbeidsområde. Med mange forskjellige farger, funksjoner og stoffkvaliteter er det fullt mulig å sette sammen de kombinasjonene som passer deg best. ACCELERATE-serien inneholder en rekke ulike bukser i ULTIMATE STRETCH, som gir full bevegelsesfrihet uten at det går ut over den høye slitestyrken. Produkter egnet for industrivask er også inkludert i serien, og her kan du finne produkter med både dame- og herrepassform, i tillegg til et mindre utvalg for barn.

  Les mer

  MASCOT® ADVANCED - logo

  Slitesterke arbeidsklær for den hardtarbeidende, stolte håndverkeren. Den gjennomgående bruken av kraftig stretchstoff gjør at bevegelsesfriheten og komforten alltid er på topp. Arbeidsbuksene i serien MASCOT® ADVANCED har flere detaljer med god plass til verktøyet. Serien omfatter overdeler for alle årstider – fra innerst til ytterst. MASCOT® ADVANCED er slitesterke arbeidsklær som holder lenge.

  Les mer

  MASCOT® UNIQUE - logo

  Tofargede, imageskapende profilklær til forskjellige bransjer. MASCOT® UNIQUE inneholder lette, slitesterke og holdbare overdeler, fra T-skjorter til vinterjakker og bukser. Serien inneholder produkter for alle typer håndverkere og industriarbeidere, uansett arbeidsfunksjon. Bland artikler fra serien med produkter fra hele MASCOTs utvalg for å sette sammen garderoben etter eget behov.

  Les mer

  MASCOT® HARDWEAR - logo

  Arbeidsklær med lommer og funksjoner for den klassiske håndverkeren. MASCOT® HARDWEAR er slitesterke arbeidsklær for alle faggrupper innen bygg og anlegg. Serien inneholder overdeler og arbeidsbukser med funksjonene som trengs på byggeplassen eller verkstedet. Med både shorts og vinterjakker er du dessuten dekket året rundt.

  Les mer

  MASCOT® CROSSOVER - logo

  Allsidige T-skjorter, gensere, pikéskjorter og superundertøyartikler. Basisprodukter som kan blandes med produkter fra hele utvalget til MASCOT. MASCOT® CROSSOVER er et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som sikrer medarbeiderne komfort og en ensartet bedriftsprofil. Serien kan brukes av alle yrkesgrupper og kan velges i forskjellige kvaliteter og farger etter behov.  

  Les mer

  Food and Care logo

  En bred serie med arbeidsklær spesialdesignet for næringsmiddelindustrien og andre yrker. Serien har fokus på god hygiene og industriell vaskbarhet. Serien byr på et komplett utvalg av overdeler, bukser, underdeler og tilbehørsprodukter, og dekker alle behov innen produksjon og bearbeiding av matvarer samt andre bransjer med tilsvarende behov.  

  Les mer

  MASCOT® LIGHT - logo

  En av MASCOTs letteste komplette serier med høy slitestyrke. Serien har et utvalg av tofargede produkter med en mengde opplagte kombinasjonsmuligheter, også med det øvrige sortimentet. Serien er spesialdesignet til industribrukere, og plaggene er godt egnet til industrivask.

  Les mer

  MASCOT® AQUA - logo

  Regntøy med høy vanntetthet. Finnes i to passformer og kvaliteter. Trekkes raskt utenpå arbeidsklærne.

  Les mer

  MASCOT® INDUSTRY - logo

  God beskyttelse, høy kvalitet og designet med tanke på industrivask. MASCOT® INDUSTRY gir en ensartet profil som dekker alle funksjonene i bedriften. Arbeidsklærne kommer i ulike sorter og holder på formen, fargen og kvaliteten selv etter gjentagende industrivask. Klassiske, slitesterke arbeidsklær som dekker de forskjellige behovene i industrien.

  Les mer

  MASCOT® IMAGE - logo

  En bred serie av tradisjonelle, tofargede arbeidsklær i klassiske twill-vevninger. Et stort utvalg med mange kombinasjonsmuligheter.

  Les mer

  MASCOT® ORIGINALS - logo

  En omfattende serie av originale arbeidsklær. Mange produkter har vist sin verdi gjennom flere tiår og er stadig populære hos mange brukere. Du finner alt innen tradisjonelle arbeidsklær og vinterklær.

  Les mer

  MASCOT® FRONTLINE - logo

  Lette, elegante og presentable arbeidsklær til menn og kvinner i service-, kontor-, teknikk- og logistikkfaget. Fokus på bevegelsesfrihet, holdbarhet og et presentabelt utseende.

  Les mer

  MASCOT® YOUNG - logo

  Ensfargede arbeidsklær med oransje kontrastsøm.

  Les mer

  MASCOT® COMPLETE - logo

  Tilbehør til arbeidsklærne dine. MASCOT® COMPLETE inneholder alt tilbehøret du trenger. Du finner blant annet kneputer, strømper, belter, caps og luer.

  Les mer

  Verneklær

  MASCOT har et av bransjens bredeste utvalg innen sikkerhetsbekledning. Derfor har vi delt det opp slik at du enkelt kan få oversikt. Alle produktene er EN ISO 20471-sertifiserte.

  MASCOT® MULTISAFE - logo

  En unik kombinasjon av sikkerhet, funksjoner og komfort med både hi-vis og ikke-hi-vis produkter. Antistatisk, syrebeskyttende og flammehemmende. Multibeskyttende klær – også mot tidvis sveising og lysbue.
  Produkter: Både hi-vis og ikke-hi-vis produkter av høyeste kvalitet med de høyeste sertifiseringer. Sortimentet består av undertøy, basisprodukter, vinterklær og arbeidsklær.
  Brukes særlig av: Industri- og forsyningsvirksomheter, for eksempel olje-, gass- og vindindustrien. Elektrikere og personer som av og til jobber med glør og syre.

  Les mer

  MASCOT® ACCELERATE SAFE - logo

  Klær for dem som har behov for maksimal synlighet, optimal bevegelsesfrihet og funksjonelle detaljer. Serien inneholder produkter i mange forskjellige størrelser, stofftyper og fargekombinasjoner. Her finner du et stort utvalg av produkter med svært høy synlighet, laget i ULTIMATE STRETCH. Dette gir deg stor bevegelsesfrihet uansett arbeidsstilling. MASCOT® ACCELERATE SAFE består av svært synlige klær med en moderne, sporty look, der fokus er på slitestyrke, sikkerhet og synlighet!

  Les mer

  MASCOT® SAFE SUPREME - logo

  Stort utvalg og høy slitestyrke. MASCOT® SAFE SUPREME er sertifiserte verneklær med svært høy synlighet som er egnet for alle typer arbeidssituasjoner der det er viktig å bli lagt merke til. Serien inneholder mange forskjellige produkttyper, fra T-skjorter til vinterjakker, så sikkerhet og funksjonalitet er på topp uansett arbeidsoppgave, året rundt. Serien kan kombineres med de andre MASCOT® SAFE-seriene og fortsatt oppnå korrekt synlighetsklasse.

  Les mer

  MASCOT® SAFE LIGHT - logo

  Funksjonelle, tofargede fluorescerende arbeidsklær som oppfyller sikkerhetskravene til klær med svært høy synlighet. MASCOT® SAFE LIGHT er synlig døgnet rundt og er egnet for bransjer der det sikkerheten er nødvendig. Utvalget består av slitesterke produkter med lang levetid som dekker alle klesbehovene til medarbeiderne, med blant annet bukser, overaller, T-skjorter og jakker.

  Les mer

  MASCOT® SAFE COMPETE - logo

  Fluoriserende oransje og gul bekledning som hver har fire muligheter for kontrastfarger. Stilrene linjer og god design.

  Les mer

  MASCOT® SAFE ARCTIC - logo

  Ensfargede, fluoriserende vinterklær. Når kulden skal holdes ute og du samtidig skal være synlig. Klassisk, enkelt snitt og passform.

  Les mer

  MASCOT® SAFE AQUA - logo

  Ensfarget, fluoriserende regntøy med høy vanntetthet. Trekkes raskt utenpå arbeidsklærne og sikrer synligheten.

  Les mer

  MASCOT® SAFE CLASSIC - logo

  Ensfargede, fluoriserende basis-arbeidsklær. Laget som tillegg til de øvrige seriene. Klassisk, enkelt snitt og passform.

  Les mer

  MASCOT® SAFE IMAGE - logo

  Fluoriserende oransje eller gul bekledning med marineblå kontraster der hvor klesplagget er mest utsatt for smuss.

  Les mer

  MASCOT® SAFE YOUNG - logo

  Fluoriserende rød bekledning med høyeste sikkerhetsnivå og mørkegrå kontraster. Design i toppklassen med lett skråstilte reflekser.

  Les mer

  Fottøy

  MASCOT har et stort utvalg av vernesko med maksimal sikkerhet samt et utvalg av sko som ikke er vernesko. Alle vernesko er sertifisert i henhold til EN ISO 20345 og har blant annet tåkappe, spikervern og sklisikre egenskaper. Få oversikt over de forskjellige seriene, og finn skoene som passer til nettopp dine behov.

  Logo Customized Footewear

  MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR er vernesko for den moderne håndverkeren med behov for høy komfort gjennom hele arbeidsdagen. Sålenes sammensetning gir optimal komfort og høy støtdemping – uten at det går utover stabiliteten eller sklisikkerheten. Hvis du er ute etter vernesko av god kvalitet med et moderne design, kan du finne vernesko som er Tested to Work, her.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR CARBON - logo
  MASCOT® FOOTWEAR CARBON er sko til kvalitetsbevisste håndverkere. Med en lav vekt, fleksibel og støtabsorberende såle samt tåkappe av karbonfiber får du sko som gir god komfort hver eneste dag.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR MOVE - logo

  MOVE-serien er svært lette vernesko og -støvler som veier fra 440 gram. MOVE-modellene har en moderne design og ser mer ut som moderne joggesko enn tunge, tradisjonelle vernesko. Alle skoene i MASCOT® FOOTWEAR MOVE-serien har en unik mellomsåle i phylon, som er både banebrytende lett og gir skoene en behagelig, elastisk komfort. I MOVE-serien finner du vernesko du ikke vil ta av!

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - logo

  Verneskoene fra ENERGY-serien gir deg eksepsjonell komfort og stor frihet til føttene og ryggen, takket være det ekstremt støtabsorberende sålematerialet av ETPU. Sålematerialet absorberer effektivt støt fra de mange skrittene på hardt underlag, slik at trykkene ikke belaster bein og rygg. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY gir optimal komfort til føttene. Alle materialene i forfoten er ekstra bøyelige, slik at skoen fleksibelt følger og støtter alle bevegelser. Vekten holdes nede med lette materialer uten metall på innsiden av skoen, nemlig komposittåkappe og spikervern i tekstil.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR FLEX - logo

  FLEX-serien er frihet til føttene dine. Frihet til bevegelse i timevis uten at føttene blir slitne. Foten støttes og stabiliseres i den bakerste delen av skoen, samtidig som det er god plass til forfotens bevegelser. Fottøyet er dessuten utstyrt med en innleggssåle med optimert buestøtte som kan motvirke tendens til plattfot. Det føles mykt og komfortabelt å gå i fottøy i FLEX-serien. Sålen har utmerket støtdemping, og den fremste delen av skoen bøyes fleksibelt sammen med foten. Samtidig får du sko som veier svært lite.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR FIT - logo

  FIT-serien garanterer en optimal passform. Fottøyet gir støtte til og sitter godt rundt den bakerste delen. Samtidig er det god plass foran i skoen. Det er dermed svært god bevegelsesfrihet til forfoten og tærne.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - logo

  Skoene fra MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-serien kan vaskes på 40 °C, noe som hindrer spredningen av bakterier og sørger for god hygiene. Skoene passer dessuten til vaskeriavtaler, ettersom det er lagt opp til HF-chipping. CLEAR-serien har såler med høyest mulig sklisikkerhet: SRC. Her får du best mulig komfort, siden mikrofiberfôret har spesielt god ventilasjon og pusteevne. Det gir føttene behagelige omgivelser gjennom hele arbeidsdagen.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR COVER - logo

  COVER-serien tilbyr robuste og slitesterke støvler med høyest mulig sklisikkerhet. Alle produktene i serien har såler som har blitt testet til å være sklisikre både på skrå og glatte overflater. Støvlene i MASCOT FOOTWEAR COVER-serien er vanntette. De egner seg dessuten godt på områder hvor det er viktig med god hygiene, ettersom de er lette å gjøre rene for skitt og bakterier.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

  INDUSTRY-serien tilbyr robust og slitesterkt fottøy til utendørsarbeid. Fottøyet er utformet til å motstå den harde slitasjen som oppstår ved arbeid på sementgulv, rundt kloakkrør eller i andre lignende miljøer. Fottøyet er beregnet på ekstreme omgivelser, og sålen er derfor en svært sterkt PU-/gummisåle som er varmebestandig opptil 300°C kontaktvarme. Den kraftige tåhetten (tåforsterkning) gjør fottøyet svært robust og egnet for knestående arbeid. Sålen er også sklisikker, og sålens mønster er spesialdesignet slik at smuss og jord lett løsner når sålen bøyes ved gange.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo
  MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er komfortable vernesko med god støtdemping. Skoene i denne serien er derfor godt egnet til mange typer arbeidsoppgaver og fag innen lett byggearbeid og håndverk der arbeidet foregår både utendørs og innendørs.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR CASUAL- logo

  MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er serien for deg som vil ha klassiske, stilrene joggesko uten sikkerhetskomponenter som tåkappe og spikervern. CASUAL-modellene er lette og fleksible, og de er laget av myke, støtabsorberende materialer som gir god komfort. Serien passer for deg som vil ha fine og komfortable hverdagssko uten tåkappe og spikervern.

  Les mer

  MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES - logo

  Ved å vedlikeholde og beskytte fottøyet med egne vedlikeholdsprodukter, forlenger du fottøyets levetid.

  Les mer