MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logoHvis du jobber som håndverker, i industri eller på lager og håndterer tunge materialer på ujevnt underlag eller i nærheten av maskiner, er vernesko en nødvendighet. Hos MASCOT finner du MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC, som er en serie av tradisjonelle vernesko og -støvler, som er tilpasset både innendørs og utendørs arbeid. Hvis du jobber som snekker, entreprenør eller montør, er denne serien et opplagt valg. Verneskoene og -støvlene i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er laget i fleksible materialer, som gir en behagelig gangkomfort. Skoene stabiliseres dessuten på ujevne underlag, for eksempel i stiger, takket være gelenken som er satt inn bakerst i sålen.

Produkter (2)
F0014-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
  • Gå til produkt
NY
F0025-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
  • Gå til produkt
NY

Optimal beskyttelse av hele foten

Alle vernesko i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC har ergonomisk tåkappe, som gir tærne ekstra beskyttelse og økt bevegelsesfrihet. For å øke komforten og unngå kuldebroer har verneskoene i CLASSIC-serien også spikervern i tekstil. Denne typen spikervern dekker et litt større område enn et klassisk stålspikervern og beskytter derfor enda bedre mot spiker og skarpe gjenstander fra underlaget. Med MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC får du altså en stabiliserende kjerne (gelenk), varmebestandig PU/TPU-såle, stigegrep og en slitesterk TPU-tåforsterker som gjør skoene velegnet for knestående arbeid og gir ekstra lang levetid.

Tåhette i kompositt - PiktogramTekstilspikervern - PiktogramStabiliserende gelenk med støtabsorbering - PiktogramStigegrep - PiktogramTPU-forsterkning - Piktogram

Et godt, klassisk valg

Hvis du er på jakt etter klassiske vernesko som fokuserer på de sikkerhetsmessige detaljene, bør du velge MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC. Alle vernesko i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er godkjent i henhold til EN ISO 20345:2011. Flere av skoene oppfyller den høyeste sikkerhetsklassen S3 ettersom de i tillegg til å ha spikervern og tåkappe både er sklisikre, støtabsorberende, antistatiske, pustende, vannavvisende og har en olje- og bensinresistent yttersåle. MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er derfor et klassisk og sikkert valg hvis du vil ha vernesko med masse detaljer for best mulig beskyttelse av føttene dine.