Lettindustri og logistikk

  MASCOT har et stort utvalg av arbeidsklær og -sko til bransjer innen lettindustri og logistikk. Vi har blant annet arbeidsklær og -sko til sjåfører, montører, lager- og produksjonsmedarbeidere. Fellesnevneren for arbeidsklærne er enkle og smarte detaljer i kombinasjon med optimal beskyttelse. Spesielt slitestyrke og funksjonalitet er viktige faktorer.

  LagerarbeiderLastebilsjåførSjåfør

  Arbeidsklærne til lettindustri og logistikk har færre lommer og detaljer enn mange andre fagområder. Det skyldes blant annet at det ikke er like stort behov for å putte verktøy i lommene samt at lommer og gjenstander fort kan henge seg fast i maskiner og lignende. Vi har også arbeidsklær i tynne stofftyper med lav vekt. Dette er en nødvendighet ved arbeid i høye temperaturer, for eksempel ved store industrimaskiner eller på lagre.

  MASCOTs produkter er rettet mot produksjonsvirksomheter og er utstyrt med skjulte knapper og glidelåser, slik at de ikke riper og skraper opp omgivelsene.

  Slitesterke arbeidsklær

  Produktene som er utviklet for lettindustri og logistikk er laget i slitesterke materialer. Uansett om du velger arbeidsbukser i 100 % stretchstoff, twill eller twill med stretchstoffsoner, får du slitesterke produkter som varer lenge ved gjentatt bruk og vask. Et utvalg av produktene i dette segmentet er også velegnet til industrivask.

  Arbeidssko uten sikkerhet

  Det er viktig at skoene dine passer til arbeidsforholdene. Derfor har vi også sko som er laget for lettindustri og logistikk. Vi har både sandaler, sko, støvler, tresko og PU-støvler/gummistøvler som er laget med fokus på sikkerhet og komfort. Du kan også velge flere egenskaper, f.eks. sko som er vannavvisende, støtabsorberende, sklisikre og ESD-godkjente.