Logotrykk og broderi

  Vurderer dere å få firmaets logo og/eller medarbeidernes navn trykket eller brodert på arbeidsklærne? En synlig logo på klærne kan utgjøre en stor forskjell for firmaet. Først og fremst vil firmaet bli mer gjenkjennelig når medarbeiderne har logoen på klærne, ettersom de representerer firmaet og jobben dere gjør. Med logo eller firmanavn på klærne vil både nåværende og potensielle kunder i større grad forbinde firmaet deres med fagkunnskapen og servicen dere tilbyr. Logotrykk og broderi er en verdifull gjenkjennelsesfaktor for et firma som ønsker å gå fra ukjent til velrenommert.

  Din egen design - Firmalogo

  Vis fram arbeidsplassen med firmanavn og -logo

  Hos MASCOT kan trykk og brodering være en integrert del av bestillingen. Uansett hvilken bestillingsløsning dere velger, er det enkelt å legge til transfertrykk eller brodering i bestillingen. Begge disse typene håndteres nemlig i samme prosess som den automatiserte plukkingen fra høylageret.

  Transfertrykk - MASCOT® WORKWEAR

  Transfertrykk

  • Velegnet til små detaljer
  • Velegnet til glidende overgang i farger
  • Velegnet til vanntette klær

  Transfer gir et skarpt og detaljert resultat med god holdbarhet. Med denne formen for logotrykk kan du få alle farger du ønsker, i logoen din, og du kan til og med få dem med glidende overgang. Vi anbefaler ikke å bruke transfer på strikke- og fleeceprodukter. Til gjengjeld er denne typen trykk svært godt egnet til vanntette arbeidsklær.

  Broderi - MASCOT® WORKWEAR

  Broderi

  • Meget lang holdbarhet
  • Ekstra vaske- og lysbestandig
  • Velegnet til strikke- og fleeceprodukter

  Med broderi får du et flott og eksklusivt resultat som holder lenge. Ettersom motivet består av tekstil, holder det på farge og form, selv etter hyppig vask og lyspåvirkning. Du kan få brodert logoen din i opptil 12 forskjellige farger, og det er 300 farger å velge mellom. Broderi er spesielt godt egnet til strikke- og fleeceprodukter, men anbefales ikke til vanntette klær, da broderinålene vil perforere den vanntette membranen.

  Plassering og størrelse

  Produktene fra MASCOT har ideelle plasseringer for logo eller firmanavn. Området er definert etter hvor MASCOT kan plassere logoen, slik at den holder best mulig, og uten at den ødelegger produktet. Bildet viser noen typiske logoplasseringer på MASCOT® Dresden og MASCOT® Mannheim. Vær oppmerksom på at disse plasseringene ikke gjelder for alle produkter. Hver plassering (per produkt) har en tilhørende maksimumsstørrelse for logoen, som sikrer logoens kvalitet og produktets holdbarhet.

  Arbeidsjakke & Arbeidsbukser - Plassering og størrelse - MASCOT

  Typiske plasseringer av logo og tekst på MASCOT® Dresden og MASCOT® Mannheim. Vær oppmerksom på at disse plasseringene ikke gjelder for alle produkter.

  Løsninger til hvert produkt

  Det er mulig å få logotrykk eller broderi på alle arbeidsklær fra MASCOT. På stretch-produkter bruker vi for eksempel en strekkbar transfer, slik at logoen forblir intakt når produktet strekkes. På produkter som ikke egner seg til transfertrykk, kan vi brodere. MASCOT tilbyr trykk med mange forskjellige typer transfer i forskjellige prisklasser. En transfer av god kvalitet gir også et flott resultat som holder lenge.

  Broderi - FALCK

  Din egen design

  Mulighetene er mange når det gjelder design av logoen, og du kan derfor enkelt få firmalogoen din på arbeidsklærne, uten endringer. Når logoen er opprettet hos en logoleverandør og godkjent av deg, kan vi trykke den på klærne. MASCOT anbefaler at din egen MASCOT-forhandler oppretter logoen hos sin logoleverandør og deretter sender den til MASCOT.

  Hvis du har spørsmål eller trenger inspirasjon til logotrykk eller broderi, kan du kontakte MASCOTs kundeservice eller din lokale MASCOT-forhandler.

  Fluoriserende arbeidsklær

  Vær oppmerksom på at det er spesielle spesifikasjoner for logostørrelsen ved trykking av logo på fluoriserende verneklær, slik at produktet beholder en eventuell synlighetssertifisering. Du kan få mer informasjon om dette fra MASCOT-forhandleren din.