Termoklær

    Hvis du jobber i kalde omgivelser som et varehus, et kjølerom eller utendørs, er det viktig at du holder deg varm gjennom hele arbeidsdagen. Hos MASCOT finner du et utvalg praktiske og funksjonelle termoklær som du kan bruke alene eller under de vanlige arbeidsklærne.

    En perfekt jakke for overgangsperioden

    En allsidig termojakke er et godt alternativ under overgangsperioden når det er for varmt å bruke vinterklær. MASCOT tilbyr en rekke termojakker som vil holde deg varm dagen lang, takket være fôrets spesielle egenskaper. MASCOT bruker det unike CLIMASCOT®-fôret, som veier lite, er mykt og er bærekraftig produsert med resirkulerte materialer. Med MASCOTs termojakker trenger du ikke gå på akkord med passform eller funksjonalitet. Jakkene er utstyrt med flere funksjonelle detaljer som reflekser, ulike lommer og stretch som øker bevegelsesfriheten.

    Hold deg varm med et isolerende mellomlag

    Termoklær egner seg veldig godt som mellomlag når du jobber i lave temperaturer over en periode. Hvis du f.eks. jobber i et lager, et kjøle- eller fryserom eller på et anleggsområde i løpet av vintermånedene, vet du allerede at varme og isolerende klær er en absolutt nødvendighet. Hvis du ser etter den optimale beskyttelsen, kan du bruke en vind- og vanntett vinterjakke eller skalljakke fra MASCOT over termoklærne dine. Ved å ha på deg flere lag med ulike funksjoner holder du deg varm, samtidig som fuktigheten slippes ut og du holder deg tørr. I MASCOTs utvalg finner du bukser, jakker og vester med termoeffekt – tilpasset dine behov.