Hi-vis-bukser

  Hvis du jobber i høyrisikoområder med strenge krav til synlighet og sikkerhet, er det viktig at du er riktig kledd. Dette kan MASCOT hjelpe deg med. MASCOT tilbyr et komplett utvalg av hi-vis-bukser, som beskytter deg ved å gjøre deg ekstra synlig i arbeidsomgivelsene. MASCOTs hi-vis-bukser er produsert i et fluoriserende materiale som gjør deg synlig i dagslys, og buksenes refleksmateriale sørger for at du vises i mørket.

  Hi-vis-bukser fra MASCOT finnes i flere forskjellige varianter. I utvalget finner du blant annet arbeidsbukser, vinterbukser, regnbukser, overtrekksbukser og bukser med CORDURA® kne- og hengelommer. Dermed kan du enkelt finne et par bukser som passer til dine behov, uansett hvilken arbeidssituasjon og årstid buksene skal brukes i.

  MASCOTs hi-vis-bukser har forskjellige funksjoner som gjør arbeidsdagen lettere. Du finner blant annet bukser med praktiske verktøyslommer, slik at verktøyene du bruker mest, blir lett tilgjengelig. I utvalget finner du også hi-vis-bukser med knelommer, lårlomme med telefonlomme, hengelommer, magnetlukking og justerbar hammerhempe. Du får MASCOTs hi-vis bukser i hele tre hi-vis-farger: rød, gul og oransje. Du har også mulighet til å velge hi-vis bukser med et utvalg av kontrastfarger, slik at du kan velge de fargekombinasjonene du foretrekker.

  EN ISO 20471

  EN ISO 20471

  Alle bukser fra MASCOT i fluoriserende materiale er sertifisert etter EN ISO 20471, som gir deg både synlighet og sikkerhet i henhold til internasjonale standarder. MASCOTs fluoriserende arbeidsklær er delt inn i tre sikkerhetsklasser: 1, 2 og 3. For å oppnå maksimal synlighet og sikkerhet bør du velge klasse 3-sertifiserte arbeidsklær. Du kan overholde denne sikkerhetsklassen på to måter. Du kan enten velge et plagg i klasse 3 eller kombinere flere plagg som til sammen utgjør klasse 3-sertifisering.