Termoundertrøyer

    Hvis du jobber ute om vinteren, er det viktig å ha et fukttransporterende lag med klær for å holde kroppen tørr gjennom arbeidsdagen. Hos MASCOT finnes et utvalg av komfortable termoundertrøyer som ikke tar mye plass, og dermed passer fint som et innerlag under andre arbeidsklær. MASCOTs termoundertrøyer finnes i forskjellige typer og kvaliteter.

    For at du skal kunne holde deg varm og tørr, har MASCOTs termoundertrøyer både isolerende og fukttransporterende egenskaper. Termoundertrøyene transporterer fukten raskt og enkelt bort fra kroppen og videre ut i neste lag, slik at innerlaget ikke føles kaldt og vått. MASCOT bruker COOLMAX® i flere av termoundertrøyene ettersom materialet transporterer fukt effektivt bort fra kroppen. I tillegg er termoundertrøyene med COOLMAX® hurtigtørkende, noe som er viktig for å unngå at du blir nedkjølt. Dette gir deg ultimat komfort uansett aktivitetsnivå i løpet av dagen.

    Flere av MASCOTs termoundertrøyer er produsert i et elastisk og fleksibelt materiale som tilpasser seg kroppens bevegelser og gir deg en optimal bevegelsesfrihet. MASCOTs termoundertrøyer har ingen sjenerende sømmer eller innsydde vaskeanvisninger som irriterer når du beveger deg. Termoundertrøyene finnes både i kortermede og langermede design og i nøytrale farger som svart, marineblått og grått. Hvis du har en jobb som krever ekstra høy beskyttelse, har vi også en termoundertrøye med flerbeskyttelse. Termoundertrøyen med flerbeskyttelse er godkjent etter de relevante normene og er antistatisk og flammehemmende.