Multibeskyttende klær

    Høy sikkerhet, gode funksjoner og ultimat komfort er nøkkelordene bak MASCOTs utvalg av multibeskyttende verneklær. Uansett om du foretrekker hi-vis eller ikke-hi-vis produkter, får du et bredt utvalg av sertifiserte multibeskyttende verneklær som passer til nettopp ditt yrke.

    Testede verneklær som er godkjent i henhold til de nyeste normene

    Alle arbeidsklærne i MASCOTs produktutvalg er «tested to work». Det gjør at du kan være sikker på at alle produktene er testet, alt fra fra holdbarheten og metervaren til lommenes funksjoner. Hvis du trenger ekstraordinær beskyttelse i jobben, så se etter MASCOTs multibeskyttende verneklær med mange normer. Her finner du bl.a. kjeledresser, overaller, arbeidsbukser og jakker som er spesielt utviklet for å beskytte deg mot alt fra sveising, gnister, elektriske lysbuer, statisk elektrisitet, varme, flammer og flytende kjemikalier. Når du leter etter multibeskyttende verneklær, skal du se etter den sertifiseringen som er relevant for deg og ditt yrke. En stor del av MASCOTs multibeskyttende verneklær har ikke bare én, men mange sertifiseringer. Dermed er du beskyttet mot mange av de potensielle risikoene i arbeidssomgivelsene.

    God sikkerhet uten å måtte velge bort komfort

    Hvis det er synlighet som er viktig når du velger verneklær, skal du se etter fluoriserende verneklær godkjent i henhold til EN ISO 20471-standarden. Du kan fint kombinere beskyttelse mot varme, flammer og kjemikalier med best mulig synlighet. Selv om du velger multibeskyttende verneklær, behøver du ikke å velge bort enten komfort eller funksjonalitet. Som vanlig får du den velkjente passformen, masse detaljer og en rekke funksjonelle lommer. For å få optimal beskyttelse må du huske å supplere de multibeskyttende arbeidsklærne med antistatisk og flammehemmende superundertøy, slik at du er sikret fra idet innerste til det ytterste laget.