Hi-vis-T-skjorter

  Hvis det kreves ekstra god synlighet i jobben din, så er MASCOTs omfattende utvalg av fluoriserende sikkerhetsklær akkurat det du trenger. I utvalget finner du blant annet et uvurderlig utvalg av hi-vis-T-skjorter, som gjør deg synlig på arbeidsplassen når det er for varmt til å ha på seg trøyer og jakker.

  Bli sett – også i de varme månedene

  Alle MASCOTs hi-vis-T-skjorter er godkjent i henhold til den internasjonale standarden EN ISO 20471, som stiller krav til synlige arbeidsklær for medarbeidere som jobber i høyrisikoområder. De fluoriserende fargene og refleksene sørger for at du er synlig både i dagslys og om natten. I de varme månedene, når tykke jakker og lange bukser er lagt bort, er det fortsatt viktig å beholde synligheten på arbeidsplassen. Hos MASCOT finner du derfor et utvalg av sommerlige hi-vis-T-skjorter og -shorts, slik at du er sikret synlighet uansett vær. Til de kaldere dagene har vi selvfølgelig også et stort utvalg av bukser, jakker, trøyer, regntøy og tilbehør i hi-vis-materialer.

  Sikkerhet og komfort på samme tid

  I MASCOT® SAFE-serien finner du både hi-vis-T-skjorter og poloskjorter. Disse overdelene er godkjent i henhold til EN ISO 20471, klasse 2. Materialene er valgt med tanke på god komfort og funksjonalitet. Flere av de mange hi-vis-T-skjortene er produsert slik at utsiden er i polyester, for å gi den beste slitestyrken og bevare fargen etter vask, mens innsiden er av bomull, for å gi den beste komforten. MASCOTs hi-vis-T-skjorter finnes både i moderne og klassisk passform, alt etter som om du ønsker en løs eller mer kroppsnær passform. Begge sørger selvsagt for at du bevarer maksimal bevegelsesfrihet. Velg t-skjorter med elastiske reflekser for ekstra god bevegelsesfrihet.

  Tilpass T-skjorten til dine preferanser

  MASCOTs hi-vis-T-skjorter finnes i flere forskjellige fluoriserende farger – alt etter dine behov og arbeidssituasjoner. Alle t-skjortene har reflekser, slik at du bevarer synligheten også når det er mørkt. Hvis du trenger lommer, finner du også hi-vis-T-skjorter med sidelommer for oppbevaring av for eksempel telefon eller briller. Hvis du vil ha en logo på t-skjorten din, er dette selvsagt mulig. Den maksimale logostørrelsen må imidlertid overholdes, slik at t-skjorten fortsatt oppfyller sertifiseringskravene.