Termobukser

    For å holde seg varm er termobukser er et opplagt valg for deg som jobber utendørs i kaldt vær eller i andre kalde miljøer. Med termobukser fra MASCOT får du et par bukser med flere bruksmuligheter. Termobuksene brukes ofte innendørs i kalde miljøer eller som et ekstra isolerende lag under arbeidsbuksene, slik at du kan holde deg varm på de kalde arbeidsdagene. MASCOT har et utvalg av funksjonelle termobukser i høy kvalitet.

    Med MASCOTs funksjonelle og varme termobukser er du godt kledd for de fleste arbeidssituasjoner, uansett om du arbeider ute eller i et kjøle- og fryserom. Buksene har trykknappregulering eller avslutning med ribb i kanten ved føttene, slik at buksene stenges helt og holder kulden ute.

    De populære termobuksene finnes i to forskjellige farger: hvit og marineblå. Du finner MASCOTs øvrige utvalg av termoklær i samme farger, slik at du enkelt kan få et komplett sett. Termobuksene kan med fordel brukes sammen med en termojakke eller termovest, slik at du kan beskytte hele kroppen mot kulde. MASCOT har et bredt utvalg av termoklær, slik at du enkelt kan finne klærne som passer til dine behov. Noen av produktene kan kokvaskes ved 95 °C.

    Termobuksene fra MASCOT har ultralydsveiset vattert stoff med polyestervatt, som gir buksene økt holdbarhet og en varmeisolerende effekt. Ved å bruke ultralydsveising i stedet for vanlig søm får klærne en ekstremt høy slitestyrke. Termobuksene er testet etter Oeko-Tex® Standard 100, som er en garanti for at produktene ikke inneholder helseskadelige stoffer.