Hi-vis-shorts

    Sikkerhet er helt avgjørende hvis du jobber i områder med trafikk eller maskiner. Hos MASCOT fører vi et av bransjens største utvalg av fluoriserende sikkerhetsklær, som gjør deg synlig både i dagslys og mørke – året rundt. Når det er varmt og sikkerheten skal være i fokus, er MASCOTs hi-vis-shorts det rette valget for deg. Hvis du jobber ute på byggeplassen, kan du finne et par hi-vis-shorts fra MASCOT som passer til dine preferanser.

    Overhold sikkerhetskravene

    Med refleksshorts fra MASCOT overholder du alle sikkerhetsklasser som arbeidsplassen krever. MASCOTs hi-vis-shorts er alle godkjent i henhold til den internasjonale EN ISO 20471-standarden, klasse 1. Hvis du ønsker å oppnå en høyere sikkerhetsklasse, kan du kombinere hi-vis-shortsen din med en t-skjorte eller jakke i fluoriserende materiale. Ved å bruke MASCOTs bokstavsystem kan du enkelt se hvordan du kan kombinere fluoriserende shorts med andre produkter for å oppnå en høyere sikkerhetsklasse.

    Passform og komfort settes først

    I den fluoriserende MASCOT® SAFE-serien finner du hi-vis-shorts i flere farger. Den selvlysende hi-vis-fargen gjør deg ekstra synlig i dagslys. Alle shortsene har reflekser, som sikrer at du lett sees via reflektert lys i mørkere omgivelser. For å kunne garantere den beste holdbarheten er shortsene produsert med slitesterke trenålssømmer på både bein og i skritt. Hvis du trenger lommer til verktøy, mobil og briller, er det ingen grunn til bekymring. På MASCOTs hi-vis-shorts finner du alle de riktige lommene og detaljene, f.eks. en justerbar hammerhempe, tommestokklomme og lommer med sikker lukking.