Pilotjakker

    De historiske pilotjakkene er også en del av MASCOT-sortimentet. De har sin opprinnelse i det amerikanske flyvåpenet, men har siden fått innpass i arbeidsklærindustrien som varme og slitesterke arbeidsjakker. MASCOT tilbyr pilotjakker med forskjellige egenskaper, slik at du alltid finner en som passer til ditt behov.

    Mange av modellene er vindtette og vannavvisende, slik at du holder deg tørr og varm i vind og lette regnbyger. Hvis du har behov for en jakke som også tåler tyngre regnbyger, kan du velge en pilotjakke som er helt vanntett. Disse pilotjakkene er også vindtette og pustende, slik at du er sikret et tørt og varmt klima under jakken hele dagen. MASCOTs pilotjakker har enten vattert fôr eller pelsfôr, som begge har høy isoleringsevne.

    For at en pilotjakke skal fungere optimalt som en arbeidsjakke, er det viktig at den er funksjonell. Derfor har MASCOTs pilotjakker fått en D-ring og mange forskjellige lommer, slik at du kan ha mobiltelefon, ID-kort, nøkler, skriveredskaper og mye annet på deg. De fleste av lommene har glidelås, slik at innholdet ikke faller ut.

    Har du bruk for hi-vis-arbeidsklær, har MASCOT også et utvalg av pilotjakker i fluoriserende farger. Mange av disse modellene er overflatebehandlet med smussavvisende Teflon®. Slik sikrer du at jakken forblir ren, og dermed beskytter deg over lengre tid.