Vinterklær

    Når været blir kaldere og våtere, har du bruk for gode vinterklær som kan beskytte deg. Dette kan MASCOT hjelpe deg med. Vi har et stort utvalg av vind- og værbeskyttende vinterklær i form av vinterjakker, vintervester, vinterkjeledresser, vinteroveraller og vinterbukser. Alle produktene har høy slitestyrke og god funksjonalitet med mange forskjellige lommer, blant annet til verktøy. Det er også lagt stor vekt på komfort, og flere av produktene har fått stretch-materiale som sikrer bevegelsesfriheten.

    For at du skal holde varmen, er MASCOTs vinterklær fôret med de beste isolerende materialene. Du finner f.eks. produkter med fôr av CLIMASCOT®, som er et meget isolerende og pustende lettvektsmateriale. Foret gjør at produktene føles lette å ha på, og det sikrer at du blir kvitt overskytende varme, slik at du ikke blir våt og etter hvert kald. Mange av vinterjakkene og vintervestene har dessuten forlenget rygg, slik at du holder korsryggen varm – også når du bøyer deg ned eller frem.

    En stor andel av vinterklærne våre er pustende og vind- og vanntette, slik at du kan holde nedbøren helt ute, samtidig som du blir kvitt overskytende varme. MASCOTs eget materiale, MASCOTEX®, er sertifisert vanntett og pustende, og brukes på mange av vinterproduktene våre. Hvis vinterklærne dine bare trenger å tåle en lett byge, har vi også produkter som er vannavvisende, men med den samme, viktige pusteevnen. Vinterklærne våre har fått ytterligere funksjoner for å sikre ekstra beskyttelse mot vind og nedbør. For eksempel har mange av buksebenene på vinterproduktene en lang glidelås med vindskjørt, som sitter godt over støvlene og dermed holder kulden ute.