Hi-vis-overaller

  Hos MASCOT finner du et stort utvalg av slitesterke og praktiske hi-vis-overallerfor deg som har en jobb som stiller høye krav til synlighet og sikkerhet. Hi-vis-overaller er spesielt praktiske når du vil ha ekstra beskyttelse til rygg og korsrygg, men ikke ønsker at det skal gå på kompromiss med sikkerheten.

  Et hav av farger og funksjoner

  Du finner MASCOTs hi-vis-overaller i forskjellige varianter og farger. Overallene fra MASCOT finnes i tre forskjellige fluoriserende farger; gul, oransje og rød. Overallene finnes også med kontrastfarger, som er plassert der klærne oftest utsettes for smuss. I MASCOTs utvalg finner du hi-vis-overaller med forskjellige funksjoner. Du finner blant annet overaller med knelommer til kneputer, slik at du kan beskytte knærne ved hardt fysisk arbeid. Du finner også en rekke praktiske lommer, som brystlomme, frontlomme og lårlomme, slik at du alltid kan ha favorittverktøyet for hånden.

  Maksimal beskyttelse på jobb

  Alle MASCOTs hi-vis-overaller er sertifisert i henhold til EN ISO 20471, som er en garanti for maksimal beskyttelse når du arbeider i høyrisikoområder i nærheten av maskiner eller trafikk. Med hi-vis-overaller fra MASCOT er du garantert å holde deg synlig uansett klokkeslett og årstid. Det fluoriserende materialet gjør deg nemlig synlig i dagslys, mens refleksmaterialet gjør deg synlig i mørket. Du finner også hi-vis-overaller med flerbeskyttelse hvis du har bruk for et par overaller med antistatiske, syrebeskyttende og flammehemmende egenskaper.

  MASCOTs fluoriserende produkter er delt inn i tre sikkerhetsklasser: 1, 2 og 3. Der klasse 3-sertifiserte arbeidsklær er den høyeste klassen. Du kan bruke MASCOTs enkle og unike bokstavsystem for raskt å få oversikt over hvordan du kan oppnå klasse 3-sertifisering ved å velge ett plagg eller kombinere flere plagg.