Halsvarmere

    Når det blåser og vinden er ekstra kald, er en halsvarmer avgjørende for å holde på varmen. MASCOTs halsvarmere beskytter både deg og halsen din mot kulde, slik at du ikke blir kald i løpet av arbeidsdagen. Skal du ha det både varmt og tørt, er MASCOTs halsvarmere et naturlig valg. Dessuten er det heller ingen fare for at du henger fast i noe, som hvis du har på et skjerf. Halsvarmere kan brukes til alle formål, både når det er kaldt, eller når du er utsatt for trekk.

    Halsvarmere fra MASCOT har en god passform og gir deg en optimal komfort. I utvalget finner du halsvarmere med justerbar elastisk snøring, som gir deg muligheten til å justere halsvarmeren i halsåpningen. Du kan dermed enkelt løsne eller stramme halsvarmeren for å tilpasse den etter både temperatur og aktivitetsnivå i løpet av dagen. Du finner også en halsvarmer som går et stykke ned på ryggen og brystet, for å holde deg varm på den øverste delen av kroppen.

    MASCOTs halsvarmere finnes i forskjellige materialer. MASCOT bruker sitt eget trelagsmateriale Thermax®, som er et isolerende og fukttransporterende materiale som gjør at svetten transporteres bort fra kroppen når du arbeider ute på kalde vinterdager. Vi har også en halsvarmer med Coolmax® med DuoregulationTM, som effektivt transporterer fukt bort fra huden. Materialets egenskaper er både kjølende ved varme og isolerende ved kulde, så det passer perfekt til arbeid der du er fysisk aktiv. Halsvarmere fra MASCOT er produsert i et hurtigtørkende materiale, slik at kroppen ikke blir avkjølt.