Hi-vis pikéskjorter

  Hvis du vil være synlig året rundt, bør du velge en hi-vis pikéskjorter. Du kan kombinere poloskjorten med et par shorts eller piratbukser i fluoriserende farger. Da er du klar for en sikker dag på jobb i sommermånedene.

  Få en sikker og synlig sommer

  Hi-vis pikéskjorter finner du i flere av MASCOTs serier av verneklær. Alle er sertifiserte for synlighet og sikkerhet. I produktutvalget finner du hi-vis pikéskjorter i både ensfargede og tofargede kombinasjoner av de klassiske fluoriserende fargene: gul, rød og oransje. Uansett hva du måtte foretrekke, så finner du helt sikkert flere hi-vis pikéskjorter som passer dine behov. Du kan også trykke logoer på poloskjortene uten at dette går utover sikkerheten. Så lenge logoen overholder kravene for størrelse, beholder poloskjorten sertifiseringen.

  Fokus på komfort og funksjonalitet

  Materialene til alle MASCOTs hi-vis pikéskjorter er spesielt utvalgt for å gi deg god komfort, funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Poloskjorten er laget av en kombinasjon av polyester og bomull, som gjør den både slitesterk og behagelig mot huden. En rekke av MASCOTs hi-vis pikéskjorter har dessuten ventilasjon under armene samt elastiske reflekser, som gjør at poloskjorten opprettholder bevegelsesfriheten. I MASCOTs produktutvalg finner du også poloskjorter med sidelommer til oppbevaring av f.eks. telefon eller briller. Dette er perfekt på sommeren hvis det er for varmt til å ha på jakke.

  Kombiner med fluoriserende tilbehør

  Foretrekker du en kroppsnær passform, anbefaler vi en hi-vis pikéskjorter med moderne passform. Hvis du vil ha en litt løsere modell, har MASCOT poloskjorter med klassisk passform også. Uansett hvilken modell du velger, finner du en rekke muligheter for å kombinere hi-vis-overdelen din med fluoriserende bukser, shorts, piratbukser og tilbehør hos MASCOT.