Bransjer

  Alle fag og yrker har forskjellige behov og stiller forskjellige krav til arbeidsklær og sko. MASCOT tilbyr arbeidsklær til ulike bransjer og fag, og lar deg velge arbeidsklær ut fra arbeidsoppgave og yrke. Produktene er laget av mange ulike materialer med særlige egenskaper, finnes i forskjellige passformer og har en rekke smarte funksjoner og detaljer. Slik kan du velge arbeidsklær som først og fremst oppfyller kravene i bransjen, men samtidig passer til behovene dine.

  Her finner du en oversikt over de mange bransjene og yrkene som MASCOT har spesialdesignet produkter og kleskolleksjoner til. Få inspirasjon og forslag til arbeidsklær.

  Håndverk og lett konstruksjon - Piktogram

  Håndverk og lett konstruksjon

  Se etter dette symbolet hvis du er ansatt i håndverks- og byggfag, som for eksempel tømrer, elektriker, maler, montør osv.

  Les mer og se produktene

  Bygg og anlegg - Piktogram

  Bygg og anlegg

  Se etter dette symbolet hvis du jobber som entreprenør eller vegarbeider, eller innenfor riving eller lignende.

  Les mer og se produktene

  Lettindustri og logistikk - Piktogram

  Lettindustri og logistikk

  Se etter dette symbolet hvis du er ansatt i bransjer relatert til for eksempel elektronikk, montering, produksjon, lager og transport.

  Les mer og se produktene

  Energitung industri - Piktogram

  Energitung industri

  Se etter dette symbolet hvis du for eksempel arbeider med metallbearbeiding, innen maskinproduksjon eller med smedarbeid.

  Les mer og se produktene

  Offshore og vindindustri - Piktogram

  Offshore og vindindustri

  Se etter dette symbolet hvis du trenger sikkerhetsprodukter til offshore, vindindustrien eller tilsvarende bransjer.

  Les mer og se produktene

  Næringsmidler og produksjon - Piktogram

  Næringsmidler og produksjon

  Se etter dette symbolet når du skal finne produkter til næringsmiddelindustrien og andre bransjer som fokuserer på god hygiene og industriell vaskbarhet.

  Se produkter

  Corporate Wear - Piktogram

  Corporate Wear

  Se etter dette symbolet hvis du er ute etter profilerende produkter til f.eks. konsulent-, salgs- og servicestillinger samt andre yrker der det er viktig å se presentabel ut.

  Les mer og se produktene

  Få de funksjonene du har bruk for

  Det er ikke bare passformen du må være oppmerksom på når du kjøper arbeidsklær. Hvis du for eksempel jobber som håndverker, har du bruk for mange lommer og stropper til oppbevaring av verktøy. Hvis du jobber innen industri, er det viktig at arbeidsklærne bevarer passformen og fargen, selv ved hyppig vask, og selv om klærne utsettes for industrivask og ulike tørkeprosesser. Hvis du jobber i servicebransjen, er det viktig å se presentabel ut. Uansett hva du og dine medarbeidere trenger, får du det hos MASCOT. Hvis du leter etter produkter med spesielle sertifiseringer eller egenskaper, kan du bruke vårt avanserte produktsøk til å finne akkurat de klærne du ønsker.

  Hos MASCOT får du et bredt utvalg av arbeidsklær og vernesko for en rekke bransjer, som bygg, håndverk, industri, logistikk og service. Funksjonene, stoffkvaliteten, fargene og utrykket på arbeidsklærne bestemmes av omgivelsene og arbeidsoppgavene dine. For at du skal kunne yte maksimalt gjennom en hel arbeidsdag, er det helt avgjørende at du velger arbeidstøy som er spesialtilpasset ditt yrke.

  Hvis bedriften din har spesielle ønsker til arbeidsklærne som du ikke finner i standardsortimentet vårt, kan MASCOT skreddersy klærne etter bedriftens instruksjoner.