Offshore og vindindustri

  Gode klær er alfa og omega hvis du jobber i offshore- og vindindustrien. MASCOT har et stort utvalg av verneklær og -sko som er utviklet for nettopp din bransje. Du finner blant annet klær egnet til installasjon, vedlikehold og produksjon av vindturbiner. I tillegg har vi vind- og vanntette arbeidsklær for de dagene arbeidet foregår utendørs og med skiftende værforhold.

  Maksimal synlighet

  I offshore- og vindindustrien er høy synlighet og sikkerhet veldig viktig. Vi har derfor et stort utvalg av hi-vis-klær som er godkjent i henhold til 20471. Når du er kledd på en trygg måte, kan du lettere konsentrere deg om arbeidet ditt, enten du jobber med montering på en boreplattform eller med transport av vindturbiner.

  EN 61482-2

  I utvalget for offshore- og vindindustrien finner du også arbeidsklær som er sertifisert i henhold til IEC-61482-2. Arbeidsklær med denne sertifiseringen beskytter deg mot termiske farer fra elektriske lysbuer. For deg som jobber med installasjon eller vedlikehold av vindturbiner er det spesielt viktig å være kledd i brannhemmende arbeidsklær som er lysbuegodkjent. Flere lag med klær, samt ekstra verneutstyr (hansker, hjelm osv.), bidrar til å øke beskyttelsen din ytterligere.

  Vernefottøy

  Hos MASCOT finner du også vernesko til ansatte innen offshore- og vindindustrien. Vi har hardføre, robuste vernesko i lær som er egnet til krevende miljøer. Velg mellom vernestøvler, -støvletter eller -sko, ut fra ditt behov.