EN 343

EN 343

MASCOTs produkter som er sertifisert iht. EN 343 beskytter deg mot vind og vær. Denne standarden angir minsteverdier for arbeidsklær som kan brukes i alt slags vær.

Når man jobber ute i alt slags vær, må arbeidsklærne gi deg den beste beskyttelsen mot vind og vær. Arbeidsklær som er sertifisert iht. EN 343 beskytter mot regn og snø, lar huden puste og leder fuktighet og svette vekk fra kroppen.

EN 343-sertifisert arbeidsklær er testet for å motstå et stort vannsøyletrykk og for klærnes evne til å lede svette vekk fra kroppen. Arbeidsklær som brukes i alt slags vær skal ikke kun holde brukeren tørr, men også tåle en dag med hardt arbeid. Derfor er materialet i produkter med EN 343-sertifiseringen også testet for bl.a. rivestyrke. Det testes også for strekkbarhet: Produktets ulike lag testes for deres evne til å beholde passformen etter gjentatt bruk. Arbeidsklær med EN 343-sertifiseringen er med andre ord testet for å motstå utfordringene ved å jobbe i alt slags vær.

Produkter ()

EN 343 er en europeisk standard for verneklær og fastsetter minsteverdier for beskyttelse mot regn og vind. To verdier er angitt for beskrivelse av standarden EN 343. Det første tallet angir vanntettheten, det andre tallet materialets evne til å lede fuktighet og svette vekk fra kroppen. På begge skalaer går verdiene fra 1-3, der 3 angir den høyeste klassen, dvs. at materialet yter høy beskyttelse for brukeren.

Regntøy - Mann - MASCOT® AQUA

MASCOT anbefaler at du velger arbeidsklær som passer til din funksjon og arbeidsoppgaver. MASCOT har mange produkter med sertifiseringen EN 343 slik at du i tillegg til beskyttelse kan velge de funksjonene som passer ditt behov best. For å forlenge arbeidsklærnes levetid, anbefales det at tøyet oppbevares på et tørt, ventilert sted når det ikke brukes. MASCOT anbefaler at du sjekker arbeidsklærne dine regelmessig for å kunne beholde optimal beskyttelse.