Customized teaser logo

  Fremtidens arbeidsklær er her allerede

  Velkommen til den nye, innovative serien med arbeidsklær til håndverkere: MASCOT® CUSTOMIZED.

  Arbeidsklær som er så innovative, at du bare må prøve dem!

  Fremtidens arbeidsklær bør være lette og behagelige som sportsklær, men innovative og slitesterke som arbeidsklær – gjerne med høyest mulig andel av resirkulerte materialer. Det finner du hos MASCOT.

  MASCOT® CUSTOMIZED

  Bevegelsesfrihet, funksjonalitet og høy slitestyrke

  Du er vår målgruppe. Det er du som bruker klærne – dag ut og dag inn. Og det er du som håndverker som vet nøyaktig hvilke funksjoner du har behov for. Derfor har vi utviklet klærne i MASCOT® CUSTOMIZED sammen med kollegene dine, så vi kan være sikre på at funksjonene og detaljene passer til hverdagen deres.

  Lang holdbarhet og god bevegelsesfrihet er viktig for deg. Det har vi lært i løpet av de 40 årene vi har produsert arbeidsklærne dine. MASCOT® CUSTOMIZED er utviklet ved hjelp av nye, innovative produksjonsmetoder og spesialisert kunnskap. På den måten kan vi tilby arbeidsklær med lang holdbarhet og uovertruffen bevegelsesfrihet i tillegg til et smart design og innovative funksjoner.

  Høy kvalitet og lang holdbarhet er garantert – vi er Tested to Work. Tested to Work er din garanti for at de nye arbeidsklærne dine er gjennomtestet før de tas i bruk – både i laboratoriet og av kollegene dine – så du, som alltid, får den beste kvaliteten.

  Hengelommer du kan plassere hvor du vil

  Hengelommer kan være et viktig verktøy i en travel hverdag. De skal være lette å feste til bukser eller shorts, og gjerne være utviklet spesifikt til ditt yrke og dine behov.

  Er du elektriker, maler eller har et annet yrke der du trenger lommer med mye plass, har vi løsningen. I MASCOT® CUSTOMIZED finner du hengelommer som er utviklet spesielt til ditt yrke og dine behov.

  Click Pocket System – enkel festing av hengelommer

  Plasser lommene der du ønsker med vårt nyutviklede Click Pocket System. Med det enkle klikksystemet kan du plassere lommene hvor du vil, og bruke det antallet du trenger til den aktuelle arbeidssituasjonen.