Tilbehør

    Hos MASCOT er det viktig å sikre høy slitestyrke og optimal komfort fra topp til tå og innerst til ytterst. Det er derfor ikke bare arbeidsklær og vernesko MASCOT kan tilby. For å komplettere garderoben din finner du her et bredt utvalg av tilbehør til arbeidsklær, som gjør hverdagen litt enklere, mer komfortabel og mer praktisk.

    I vårt produktutvalg finner du blant annet et utvalg av belter, luer, strømper og løslommer. Produktene er designet i nøytrale farger og slitesterke materialer, slik at tilbehøret ditt varer like lenge som arbeidsklærne dine. Det forskjellige tilbehøret til arbeidsklær egner seg samtidig til ulike formål og industrier, alt etter behov. Ved å klikke deg inn på de enkelte produktene finner du en kort beskrivelse samt hvilke forhold tilbehøret egner seg for.

    Belter, kneputer, sokker m.m. er et nødvendig gode

    Hos MASCOT kan du velge blant mye funksjonelt tilbehør til arbeidsklær. Hvis du arbeider med mye verktøy i bukselommene, kan et belte i livet hjelpe deg med å bære de ekstra kiloene som verktøyet veier. Arbeider du ofte på kne, er kneputer viktige for å sikre kroppen mot fysisk overbelastning. Hvis du blir kald på ørene, har MASCOT en rekke luer og avtagbare hetter i et bredt utvalg av farger og kvaliteter.
    Tilbehør til arbeidsklær kan være løsningen på mange av de utfordringene du opplever på din arbeidsplass, og bør derfor ikke undervurderes. Alle modeller innen MASCOT-tilbehøret har ulike stiler, slik at du kan personliggjøre ditt utseende akkurat slik du ønsker.