Barnedresser

    MASCOT har barnedresser som holder barna både tørre og varme fra topp til tå. Med en barnedress fra MASCOT kan barnet leke ute i både regn, snø og sludd. MASCOTs barnedresser er laget i et robust og slitesterkt materiale og tåler dermed påkjenninger fra lekeplassen, klatrestativer og andre utendørsaktiviteter. Størrelsene strekker seg fra tre til åtte år, og dressene kommer i forskjellige farger.

    Kvalitetsdresser

    Når du skal kjøpe utedress til barnet ditt, er kvaliteten avgjørende for barnets komfort og bevegelsesfrihet. MASCOTs barnedresser er både pustende, vindtette og vanntette. Barnedresser fra MASCOT er fôret med CLIMASCOT® – et isolerende og lett fôr som holder på varmen. Området ved knærne er beskyttet av CORDURA®, som er et slitesterkt materiale som forlenger produktets levetid.

    En rekke forskjellige funksjoner

    MASCOTs barnedresser leveres med en rekke funksjoner og detaljer som gjør dem til et opplagt valg. Dressene har blant annet avtakbar, fôret hette med skyggelue som skjermer for sol og vind, samt praktiske frontlommer til oppbevaring. Barnedresser fra MASCOT har både glidelås i bena og knapper ved føttene. Dermed blir det enkelt å få dressen over støvlene om vinteren, og knappene gjør at glidelåsene ikke åpner seg uten videre. Dressene har dessuten refleksdetaljer som sikrer at barnet er synlig for omgivelsene både i dagslys og mørke.