Pikéskjorter

    Ønsker du et formelt uttrykk og samtidig høy funksjonalitet av arbeidsklærne dine? Hos MASCOT har vi et stort utvalg pikéskjorter som er et perfekt valg for deg som ønsker å fremstå profesjonelt når du møter kundene dine. Kvaliteten er tilgjengelig i forskjellige klasser alt etter dine behov. MASCOT har poloskjorter i høyeste kvalitet, der spesielt slitestyrke, formstabilitet og fargeekthet er i fokus, og andre produkter der prisen er svært konkurransedyktig. Selvfølgelig finner du også overdeler som ligger mellom disse, med en fornuftig kvalitet til en fornuftig pris. Uansett hvilke behov du har, finner du et passende produkt her. Pikéskjorter fra MASCOT egner seg nemlig både til kontor, konstruksjon og verksted.

    Styrk bedriftsprofilen

    De aller fleste produktene hos MASCOT har plass til logotrykk eller broderi. Det samme gjelder for poloskjorter. På denne måten kan du sørge for at bedriftsprofilen din alltid står skarpt og tydelig. Logotrykk på arbeidsklær er en god mulighet til å lage gratis reklame og kjennskap som kan gi stor verdi for deg og din arbeidsplass.

    Har du en spesifikk farge som passer til bedriftens logo og identitet? Med opptil 23 forskjellige farger per stil har du et bredt utvalg å velge blant. Produktene kommer både i ensfarget, tofarget og med trykk. Hos MASCOT er det viktig at klærne kan brukes av alle. Derfor tilbyr vi f.eks. pikéskjorter i passform både til herrer og damer.