T-skjorter til barn

  MASCOT har flere t-skjorter til barn som er svært behagelige å ha på hele dagen. MASCOTs t-skjorter til barn er svært praktiske om sommeren, men kan også brukes under en fleecegenser eller jakke når det er litt kaldere. T-skjortene til barn kommer i klassiske farger med kult trykk, som enkelt kan kombineres med andre barneklær fra MASCOTs sortiment.

  OEKO-TEX® STANDARD 100 - logo

  T-skjorter uten helseskadelige stoffer

  I sortimentet finner du t-skjorter til barn i 100 % bomull. Bomull er et mykt naturmateriale som er behagelig å ha på uansett om du er fysisk aktiv eller sitter stille. Bomull er pustende, noe som er svært bra for huden. Alle MASCOTs t-skjorter til barn har Oeko-Tex® Standard 100-sertifisering, noe som sikrer at barnet ikke utsettes for helseskadelige stoffer under bruk.

  Barn,T-skjorter til barn,Strikkelue

  Optimal komfort og høy kvalitet

  Du kan kombinere t-skjorter til barn med bukser, overdeler eller jakker fra MASCOT, slik at barnet får optimal komfort og bevegelsesfrihet under lek og aktivitet. MASCOTs barneklær er ikke noe dårligere enn klærne som lages til voksne. Alle arbeidsklærne fra MASCOT er Tested to Work, og den samme gode kvaliteten går igjen i barneklærne.