Hi-vis kjeledresser

    Hvis du trenger god bevegelighet, er en kjeledress det optimale valget. Hos MASCOT finner du et utvalg av hi-vis-kjeledresser i fluoriserende farger, som på best mulig måte sikrer synligheten din på arbeidsplassen.

    Full sikkerhet fra topp til tå

    Velger du en fluoriserende kjeledress, får du optimal beskyttelse i én funksjonell løsning. Du unngår dermed at klærne sklir opp i korsryggen, for eksempel når du jobber fremoverbøyd. Hi-vis-kjeledresser passer perfekt hvis du jobber i nærheten av trafikk eller på byggeplasser, der synlighet er viktig. Du kan også med fordel bruke hi-vis-kjeledresser som en overtrekksdress hvis du raskt og enkelt må ta på deg verneklær som oppfyller alle krav til både sikkerhet og synlighet.

    Vær synlig i alt slags vær

    Uansett om du må være synlig på sommeren eller vinteren, finner du hi-vis-kjeledresser hos MASCOT som oppfyller behovene dine. En kjeledress i twill kan brukes hele året ettersom blandingen av polyester og bomull gjør kjeledressen både behagelig og slitesterk. Hvis du trenger beskyttelse mot vær og vind, har MASCOT også et utvalg av vind- og vanntette hi-vis-kjeledresser med pelsfôr, som holder deg varm i de kalde vintermånedene. Disse hi-vis-kjeledressene er produsert i MASCOTEX®, som er en metervare med et pustende laminat på baksiden som gjør materialet vanntett. Hvis du er på utkikk etter en hi-vis-kjeledress som oppfyller de høyeste kravene til synlighet, finner du flere dresser i MASCOTs utvalg som er godkjente etter EN ISO 20471 klasse 3.