Vinterkjeledresser

    MASCOTs vinterkjeledresser er et sikkert valg hvis du vil ha god beskyttelse fra topp til tå i de kalde vintermånedene. Du unngår at arbeidsklærne sklir opp eller ned i korsryggen, og at kulde og smuss trenger inn. MASCOT har et meget bredt utvalg av varme, funksjonelle og slitesterke vinterkjeledresser, som er ideelle for å holde varmen når du arbeider på byggeplasser, i trafikken eller i andre utendørsmiljøer.

    Optimal værbeskyttelse

    MASCOTs vinterkjeledresser gir deg optimal beskyttelse mot vær og vind. Flere av kjeledressene er vannavvisende med Bearnylon®, slik at du er sikret optimal beskyttelse i både regn, snø og sludd. I produktutvalget finner du også flere vinterkjeledresser som både er pustende, vind- og vanntette med tapede sømmer. Hvis du vil ha en kjeledress med maksimal beskyttelse mot kulde og nedbør, skal du se etter vinterkjeledresser som er godkjent i henhold til kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343, som beskytter ved arbeid i kalde miljøer. Et kaldt miljø defineres ved temperaturer under -5 °C, kombinert med fukt og vind.

    God funksjonalitet og verktøylommer

    MASCOTs kjeledresser er like funksjonelle som andre arbeidsklær fra MASCOT. Du finner en rekke praktiske lommer, som frontlommer, innerlommer, baklommer og tommestokklommer, slik at du enkelt kan ha verktøyet på deg til enhver tid. MASCOTs vinterkjeledresser har dessuten knelommer, slik at du kan beskytte knærne optimalt ved knesittende arbeid. Hvis du trenger ekstra synlighet i jobben, har MASCOT dessuten vinterkjeledresser i fluoriserende farger og med reflekser som er EN ISO 20471-sertifiserte. Dermed er du sikret synlighet både i dagslys og i mørket.