Shorts

  Her hos MASCOT finner du produkter til all slags vær. Har du f.eks. en jobb der det til tider er høye temperaturer? Jobber du kanskje utendørs på varme sommerdager? Da er et par praktiske shorts løsningen for deg. For å få best mulig kvalitet er shortsene våre styrket med en trenålssøm på beina og i skrittet. Dette sikrer ultimat komfort, som samtidig forlenger produktets levetid.

  Er funksjonalitet viktig for deg når du skal velge arbeidsklær? Har du for eksempel behov for ekstra plass til verktøy og annen oppbevaring? Hos MASCOT finner du shorts med og uten hengelommer. Igjen er det sørget for god slitestyrke. Lommene er nemlig vanligvis laget av materialet CORDURA®, som er kjent for høy slitestyrke. Samtidig finner du også produkter i utvalget der bunnen av hengelommene og tommestokklommene er produsert i Kevlar®, som er motstandsdyktig mot stikk.

  Sikker og synlig på en varm sommerdag.

  Hvis jobben din krever synlighet, finner du shorts hos MASCOT som er produsert i fluoriserende materiale og med EN ISO 20471-sertifisering. For å kunne sørge for god sikkerhet har produktene også fått TEFLON®-behandling. Det gjør at dine shorts er smussavvisende, og produktet forblir synlig over lengere tid.

  MASCOT har sørget for å gjøre plass til logo, slik at sertifiseringen opprettholdes når logoen settes på (innenfor en bestemt grense)
  Hvis synlighet ikke er essensielt på din arbeidsplass, tilbyr MASCOT et bredt utvalg av shorts i nøytrale farger, som lett passer inn i din nåværende samling av arbeidsklær.