Boxershorts

    Hos MASCOT får du også komfortable boxershortser som er velegnet til både jobb og fritid. For å få maksimal komfort gjennom hele arbeidsdagen er det viktig å kle seg godt fra det innerste til det ytterste laget. MASCOTs boxershorter er et naturlig valg som det innerste laget mot huden. Kombiner gjerne boxershortsene med annet undertøy fra MASCOT, som undertrøye med eller uten ermer.

    Funksjonelle materialer

    MASCOT tilbyr boxershortser i lette materialer. For at du skal kunne holde deg varm og tørr, er noen av boxershortsene både isolerende, fukttransporterende og antibakterielle. De fukttransporterende egenskapene i materialet gjør at boxershortsen tørker raskere, noe som er avgjørende for å opprettholde en god kroppstemperatur under fysisk arbeid og unngå nedkjøling. De antibakterielle egenskapene er veldig praktiske når klærne ligger helt inntil huden. Boxershortser fra MASCOT kommer i et utvalg av nøytrale farger.

    Komfort i fokus

    Hos MASCOT får du boxershortser med god komfort og passform, ettersom shortsene er produsert i fleksibelt og elastisk materiale som tilpasser seg kroppens form. Det gir deg optimal bevegelsesfrihet til å gjøre jobben din. Boxershortsene fra MASCOT er dessuten sømløse og har innsydde vaskeanvisninger, slik at ingenting sjenerer deg når du bruker dem en hel arbeidsdag.