Termounderbukser

    Termounderbuksene fra MASCOT er uunnværlige når du jobber utendørs på vinterstid. MASCOTs termounderbukser fungerer perfekt som et innerlag mot kroppen og holder deg både varm og tørr. Hos MASCOT kan du velge mellom forskjellige typer termoundertøy med fukttransporterende egenskaper, slik at du effektivt kan kvitte deg med fukten. De fleste har også isolerende egenskaper som gir deg en behagelig kroppstemperatur i kulden. Kombinasjonen av isolerende og fukttransporterende egenskaper gir deg en ultimat komfort uansett aktivitetsnivå i løpet av dagen. Hvis jobben din krever ekstra beskyttelse, finner du også MASCOTs termounderbukser med flerbeskyttelse.

    MASCOTs termounderbukser finnes i forskjellige varianter og passformer, og de er designet med fokus på komfort og stor bevegelsesfrihet. Alle er laget av elastiske materialer som sitter godt på kroppen. Hvis du vil at undertøyet skal føles som et ekstra hudlag, skal du gå for produktene med multi-stretch, som tilpasser seg kroppens form og støtter deg i alle bevegelser. Du finner derfor garantert en modell som passer til dine behov, uansett når på året du skal bruke den.

    I utvalget finner du termounderbukser i mange forskjellige materialer, som alle har spesifikke egenskaper. Termounderbukser med COOLMAX® er både hurtigtørkende og svært effektive til å transportere fukt bort fra kroppen, slik at du unngår å bli våt og kald. For å oppnå en isolerende effekt benytter MASCOT seg blant annet av Thermax®, et varmeisolerende trelagsmateriale som garantert holder deg varm også i veldig kalde omgivelser. Alle MASCOTs termounderbukser er produsert i et fleksibelt og elastisk materiale, som gir en god passform. Termobuksene er derfor velegnede både til kvinner og menn.

    Du kan med fordel kombinere termounderbuksene med en termoundertrøye fra MASCOT, slik at du kan holde deg varm fra topp til tå.