Overtrekksbukser til barn

    Overtrekksbukser til barn fra MASCOT er laget for barn som har blitt for store for utedressen. MASCOTs overtrekksbukser lages derfor for både jenter og gutter i alderen 9 til 14 år. Overtrekksbuksene kan brukes i all slags vær og holder barnet varmt enten det er kaldt, regner eller snør.

    Snøfylte dager går som en lek med et par overtrekksbukser til barn fra MASCOT

    Med et par overtrekksbukser til barn fra MASCOT kan barnet begi seg ut på eventyr uansett vind og vær. MASCOTs overtrekksbukser til barn er både vind- og vanntette og har tapede sømmer. For best mulig komfort ved alle aktivitetsnivåer er MASCOTs overtrekksbukser til barn også pustende. Med et par overtrekksbukser og en jakke fra MASCOT kan barnet ditt boltre seg ute både om høsten og vinteren.

    Praktiske klær betyr mer lek ute

    Når barnet ditt er ute uansett vind og vær, er det viktig at både funksjoner og komfort er på topp, slik at barnet ikke fryser. Overtrekksbuksene fra MASCOT er nemlig isolert med et lett fôr laget av CLIMASCOT®. Fôret føles lett mot kroppen og gir god bevegelsesfrihet. MASCOTs overtrekksbukser til barn har også praktiske refleksdetaljer, slik at barnet er godt synlig i trafikken når det er mørkt. Midjen er elastisk og har snøreregulering, slik at overtrekksbuksene kan justeres for å passe barnet perfekt. Ytterklær med praktiske funksjoner gjør at barnet kan tilbringe mer tid ute, og MASCOTs overtrekksbukser til barn er derfor et godt valg for å oppnå dette.