Jeans

    MASCOT tilbyr et stort utvalg jeans til deg som vil ha smarte og moderne arbeidsklær, samtidig som du ikke vil gå på kompromiss med hverken funksjonalitet eller slitestyrke. I utvalget finner du flere forskjellige varianter, så du finner garantert et par bukser som passer til dine behov, både til jobb og fritid. Buksene fås i forskjellige klassiske og mørke denimfarger.

    Jeans fra MASCOT fås i forskjellige typer og til mange forskjellige arbeidsfunksjoner. Du finner både de klassiske modellene i MASCOT® FRONTLINE samt jeans med alle håndverkerens yndlingsfunksjoner i MASCOT® HARDWEAR, som alle har ekstra høy slitestyrke. Bukser i denim er et sikkert valg til deg i service- og tekniske fag, som vil se presentabel ut og samtidig har bruk for slitesterke og komfortable bukser. Hvis du f.eks. jobber innen håndverk og konstruksjon, har MASCOT jeans med knelommer, slik at du kan beskytte knærne under arbeidet. Du finner også bukser med blant annet lårlommer og løslommer, slik at du alltid har verktøyet for hånden. I utvalget av produkter er det også mulig å velge et par bukser med tommestokklomme og magnetlukke, som gir deg enkel tilgang til verktøyet.

    MASCOT bruker stoffkvaliteten CORDURA® til områder i buksene som er særlig utsatte for slitasje – f.eks. kne- og løslommer. CORDURA® gir dine jeans lang holdbarhet og ekstra høy slitestyrke. Arbeidsbuksene i denim har en ergonomisk passform, som betyr at arbeidsklærne sitter godt i alle arbeidssituasjoner/-funksjoner og gir deg stor bevegelsesfrihet mens du jobber.