Arbeidsskjorter

Produkter ()

Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av arbeidsskjorter i høy kvalitet som passer til alle formål og bransjer. Arbeidsskjorter fra MASCOT kan brukes både til jobb og fritid, så du finner garantert det du leter etter, i utvalget vårt. MASCOTs arbeidsskjorter finnes i mange forskjellige varianter og med ulike design. Uansett om du jobber på et kontor, i en butikk, på en byggeplass eller innen produksjon, finner du enkelt en passende skjorte i utvalget vårt. Og du trenger ikke å velge bort enten komfort, design eller funksjoner.

Arbeidsskjortene finnes i mange forskjellige varianter og med ulike design. Du finner arbeidsskjorter både med korte og lange ermer. Skjortene er laget både i en kroppsnær passform og en mer rommelig passform, noe som gir muligheter både for god komfort og stor bevegelsesfrihet. MASCOT har også arbeidsskjorter i en mer profesjonell stil til bruk på arbeidsplassen. Du finner en rekke klassiske skjorter i nøytrale farger som du kan trykke eller brodere bedriftens logo på. Skjortene finnes i forskjellige moderne mønstre som passer for både jobb og fritid, slik at du kan være både stilig og praktisk kledd.

Arbeidsskjortene fra MASCOT har flere funksjonelle detaljer, deriblant skjorter med justerbare knapper ved håndleddene og ventilasjon i ryggen for å gi deg god komfort. Dessuten får du skjortene med brystlommer som lukkes med glidelås eller trykknapp, der du kan oppbevare verktøy eller andre personlige eiendeler.

I utvalget av arbeidsskjorter finner du også en skjorte i fluoriserende materiale med reflekser, som er nyttig hvis jobben din krever ekstra synlighet. Du kan også velge en skjorte med flerbeskyttelse, som både er antistatisk og flammehemmende. For å beskytte deg mot solen kan du velge en arbeidsskjorte fra MASOCT med UV-beskyttelse, som er godkjent i henhold til UV-standard 801. Mulighetene er uendelige!