Mascot International

  Mascot International A/S har sitt hovedkontor vest for Silkeborg i Danmark. Her finnes blant annet administrasjon, kundeservicesenter og ferdigvarelager samlet. I resten av Europa har vi en velutbygget salgsorganisasjon.

  Ferdigvarelager

  MASCOT har et av Europas største ferdigvarelager av arbeidsklær. 5 millioner produkter – fordelt på 33 000+ varenummer – ligger klar til forsendelse. Vi har en meget høy leveringssikkerhet og daglig levering i Danmark og det nordlige Tyskland, mens leveringstiden til resten av Europa vanligvis er 2-3 dager. MASCOTs ferdigvarelager er et svært effektivt apparat med varemottakelse, kvalitetskontroll, forpakning og forsendelse.

  Salgsmedarbeidere i Europa

  Den store, europeiske salgsorganisasjonen betjener daglig MASCOTs velutbyggede forhandlernettverk og kunder. MASCOT har egne, lokale salgsmedarbeidere i 12 europeiske land, og i det internasjonale kundeservicesenteret i Danmark og Vietnam snakkes det like mange språk. Med salgspersonale på bakken og effektiv backup sikrer vi de mest optimale mulighetene for et trygt og effektivt samarbeid med forhandlere og firma. Kontakt oss hvis du har lyst til å finne ut mer om hva vi kan tilby ditt firma. Se også hvor MASCOT har egne showroom i Europa

  Mascot International