Forhandlere

Vi tilbyr mange verktøy til MASCOT-forhandlere. Hvis du vil diskutere produktene, de mange nettløsningene vi tilbyr, eller andre ting, kan du kontakte din lokale selger eller en av våre kolleger på hovedkontoret. Hvis du vil at en av selgerne våre kommer innom butikken din eller gir en produktpresentasjon, er det bare å ringe for å avtale dette.

Kunne du tenke deg å selge arbeidsklær og vernesko av høyeste kvalitet fra en av Europas ledende produsenter? Bli MASCOT-forhandler!

Hvis du har en kunde som krever litt ekstra, kan du også ta kontakt med oss, slik at vi kan hjelpe deg med servicemuligheter og tilrettelegging av utvalget i samarbeid med deg.

Verktøy til å øke ditt onlinesalg

MASCOT® SmartStore

Brukervennlig administrasjonssystem for bestilling av arbeidsklær

10+ medarbeidere hos kunden
I MASCOT® SmartStore kan kundene selv legge inn bestillinger, slik at du slipper du å samle bestillingene og sende dem til oss. Du hjelper kunden med å komme i gang med nettbutikken og tar deg av faktureringen.

Les mer

Markedsføring av MASCOTs produkter i din butikk

MASCOT® Shop in Shop

Presenter MASCOT-produkter på en profesjonell måte

Se utvalget av plakater, bannere, kampanjeprodukter og point of sales-materiell. Bestill til butikken din for å øke salget!

Les mer

MASCOT® MediaPortal - logo

Komplett bildegalleri inkludert videoer og logoer

Hent blant annet produktbilder, miljøbilder og logoer til bruk på hjemmesiden din, i salgsmateriell eller på plattformer dine på sosiale medier.

MASCOT® MediaPortal

Verktøy til kjøp, administrasjon og statistikk

MASCOT® B2B Shop - logo

Bestill MASCOT-produkter raskt og enkelt

Bestill produkter med få klikk i MASCOTs nettbutikk, som er utviklet spesielt for deg som er MASCOT-forhandler. Bestillingen din behandles og sendes av gårde i løpet av 24 timer og leveres så raskt som mulig.

Les mer

MASCOT® DistributorPortal - logo

Få oversikt over informasjon, bestillinger og fakturaer

Bruk MASCOTs forhandlerportal for å se fakturaer, følgesedler eller bestillingsbekreftelser. Du kan også sjekke den aktuelle lageroversikten, finne supertilbud på utgåtte varer med mer.

Les mer

Hvis du ikke allerede er registrert som bruker av forhandlertjenesten, kan du kontakte oss, slik at du raskt får tilgang til de mange fordelene og snarveiene i hverdagen din.

MASCOT er en internasjonal, familieeid produsent av arbeidsklær, som utvikler og produserer arbeidsklær og vernesko til en rekke fagfolk i bransjer som bygg, håndverk, transport, logistikk og industri. Vårt mål er å gi dine kunder verdens beste arbeidsklær! Derfor har vi store ambisjonene og et stort engasjement. En viktig del av strategien vår er grundig kvalitetskontroll i alle produksjonens faser og av det ferdige produktet. Det er derfor vi kaller arbeidsklærne våre «TESTED TO WORK». De aller fleste arbeidsklærne våre produseres på egne CSR-sertifiserte fabrikker i Vietnam og Laos. Det garanterer deg arbeidsklær med sosialt ansvar.

Som MASCOT-forhandler får du følgende:

  • Prisbelønnede produkter. Du kan velge mellom 700 produkter i opptil 27 forskjellige farger i akkurat den størrelsen kundene dine ønsker.
  • Effektive, brukervennlige bestillingsplattformer og serviceløsninger – raskt og problemfritt.
  • Rask levering fra et helautomatisk logistikksenter med mer enn 5 millioner produkter på lager.
  • Tilpass interaksjonen med MASCOT akkurat som du ønsker.
  • Egen salgsleder i ditt lokalområde. Åpen dialog, personlig kontakt og brukerstøtte når du trenger det.
  • Gode kampanjer og salgsmuligheter.
  • Salgsfremmende markedsføringsmateriell: kataloger, brosjyrer, plakater, magasiner og reklamekampanjer levert på døra for å øke salget.
  • Hjelp til veiledning av kunder, anskaffelser osv.

Du kan alltids kontakte oss for å høre mer om muligheten for å bli en del av vårt forhandlernettverk.