MASCOT® B2B Shop

  Som MASCOT-forhandler har du direkte adgang til en mengde profesjonelle online plattformer, som er designet for å gjøre arbeidsdagen din lettere. MASCOTs® B2B-butikk er en av disse plattformene. Det er en rask og enkel måte for MASCOT-forhandlere å bestille MASCOT arbeidsklær og vernesko.

  MASCOT® B2B Shop

  Når du som forhandler bruker MASCOTs® B2B-butikk, får du mange fordeler. Med B2B-nettbutikken får du en enkel oversikt over ordrehistorikken din. I tillegg er kjøpsavtalene dine inkorporert og kan alltids bli lagt til bestillingen din. På denne måten vil du umiddelbart kunne se den endelige prisen.

  MASCOT® B2B Shop - logo

  MASCOTs® B2B-butikk gir deg en unik innsikt i MASCOTs vareutvalg. I tillegg kan du holde deg oppdatert på beholdningen for dine bestselgende produkter blant MASCOTs utvalg av arbeidsklær og vernesko via plattformen.

  Hvis du som MASCOT®-forhandler ikke allerede har tilgang til MASCOTs® B2B-butikk, ber vi deg vennligst kontakte oss. Samtidig vil vi informere deg om de mange fordelene du får som bruker av MASCOTs® B2B-butikk.

  Ved å bruke MASCOTs® B2B-butikk, vil vårt nettbaserte retursystem, forhandlerportalen og andre nettverktøy fra MASCOT gjøre arbeidsdagen din som forhandler mye lettere. Vi har gjennom flere år utviklet verktøy som gir deg oversikt over dine kjøp og salg av MASCOT-produkter. Hvis du ønsker mer informasjon om hva vi har å tilby – inkludert B2B-butikken, nettbutikk for private, eller nettbutikk for store sluttbrukere og lagerløsninger, så kontakt oss, slik at vi sammen kan finne en løsning som passer din bedrift.